Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok? Mit tegyek és hogyan?
Csak komoly válaszokat kérek!
Van egy lány, akit már 8 éve ismerek, gyerekkorom óta. Én 18 vagyok ő 13. Tudom, nagy a korkülönbség, de ő alkatilag és gondolkodásmódjában is idősebbnek néz ki. Kb 2 éve kezdett el jobban tetszeni, de ugye hát gyerekről van szó így megtartottam a véleményem magamnak. Mostanában pedig szinte egész nap rá gondolok, ilyen még sosem volt az életemben. Érzem a keze tapintását, hallom a hangját, elképzelem ahogy megölelem stb. :) A dolgot nehezíti hogy nem volt még dolgom lánnyal(mondhatni évek óta csak rá várok), így nem tudom mit tegyek.
Nagyon szép csöndes lány, én pedig sajnos nem vagyok hozzá mérhető. Tudjátok ő top modell én meg az átlagosnál egy picit jobb.
Nincsen se facebookja se twittere, de szerintem amúgy is fèlnék ráírni.
Igazából a húgommal barátnők, de én neki se mondanék semmit ha lehet.
Nem mellesleg arról sincs fogalmam, hogy tetszek-e a lánynak. Ha kell valami plusz infó, akkor írj itt vagy privátban.
Válaszotokat köszönöm!
1-es: köszönöm a választ.
2-es: nagyon nem lefektetni akarom te nagyon okos. Képet pedig a fagylaltos bácsikádtól kérjél.
A kettes nem lefektetésre gondolt csak mi az már hogy 18 és 13?
Es ha két éve kezdett tetszeni, akkor volt 11. Akkor meg nem jönnek ki a másodlagos nemi jellegek egy lanynál, szóval pedofil vagy ha meg akarod fektetni ha nem. Ha meg 8 ève ismered nagyon nagyon fura lehetsz. Es ezek után megértem hogx nem volt dolgod lánnyal....
Drága 4-es, ha ennyire ezt az álláspontot képviseled. 1. Képet azért sem teszek ki róla, hogy az érettségét bizonyítsam. Ha azt írom ki, h 17 vagyok, mert egy hete még az voltam, és ő meg 2 hónap múlva 14 akkor már más lenne az álláspontod?
2. valószínűleg a "tetszeni" alatt teljesen mást értünk. 3. valahogy más kiskorúnál nem vagyok ugyanígy.
Igen, nyolc éve láttam először. Mi ebben a fura?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!