Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért haragudott meg ennyire?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.Egy fiú szokott nekem írni,látásból ismerjük egymást.Én tetszem neki,egyszer már randira is elhívott,de az nem jött össze
Beszélgettünk és én kiléptem beszélgetés közbe úgy 10 percre.Utána írtam csak.De addigra már kilépett.Már több mint egy hete nem írt.Máskor is volt már,hogy nem írtam vissza,de bocsánatot kértem.Most ennyire megharagudott emiatt?Fog még írni?
2016. márc. 22. 20:54
1/2 anonim válasza:
Írjál te! (:O Fuck Logik! (:O Amúgy nem értem. Akarsz vele beszélni, nem? Akkor miért azt várod, hogy ő írjon?! :O Hát ez olyan abszurd. Nem értem. Látszik, hogy nő vagy.
2/2 A kérdező kommentje:
Én nem tudok neki írni,mert soha sem online.
2016. márc. 22. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!