Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem olyan minden mint rég?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem olyan minden mint rég?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akinek 2 honapja bejottem, de en akkor nem akartam meg tole semmit baratsagon kivul ezert nem is viszonoztam. Azota nagyon beleestem es az elozo honapban vegig egyutt voltunk, suli utan eljarkaltunk egyutt, miutan hazaertunk meg tobb orat vlbeszeltunk nagyon latszodott mindkettonkon, h birja a masikat. Egyszer fel is hivott magahoz es sajnos kozbe jott valami ezert csak egy orat tudtam volna nala lenni, nagyon jol osszemelegedtunk, de megjott a novere es aztan ugy mentem el hogy nem tortent semmi extra. Ezutan a het hatralevo reszeben nem talalkoztunk es azutan levo heten se mert elutazott. Ezutan meg mintha semmi nem lett volna eddig, most ilyen 5 10 perceket dumalunk,egyszer irtam neki facebookon, azzal zartuk a beszelgetest h majd ir es mesel,azota nem beszelgettunk fbn. Es nem tudom hogy en reagalom tul vagy tenyleg offol.

A kerdesem az lenne, hogy lehet hogy azert mert nem smaroltunk akkor mikor athivott ugy gondolta hogy nem akarok tole semmit es nem akarja 3xra is neki lendulni es lemondott errol?

En nagyon szivesen megdumalnam vele, csak nem teljesen egyertelmuek a dolgok es nem akarok hogy valamelyikunk hulyen jojjon ki belole vagy felre ertsen valamit.

2016. márc. 22. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia:)

szerintem, nagyjából ezt neki is el kellene mondanod...

írj neki kérdezd meg hogy van e valami baj, vagy csináltál e valami rosszat, mert amióta ott voltál, alig beszéltek, te szeretnél vele beszélni, de úgy érzed ő nem akar. És hogy akkor mi is van. Jobb tisztázni:)

2016. márc. 22. 17:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szo, hogy nem beszelgetunk, ha odamegyek igen, csak kicsit tobbet varnal el egy olyantol akirol azt hiszed, hogy bejossz neki nem egy ilyen egyoldalu viszonyt. Mert regebb nagyon sokszor jott o oda meg irt,meg felhivott hogy csinaljunk ezt azt.
2016. márc. 22. 17:53
 3/6 A kérdező kommentje:
De ertem, mit mondasz szerintem is meg kene beszelni, csak nem akarom hogy az legyen, hogy kideruljon hogy csak tulreagaltam nincs semmi gaz, vagy kiderul hogy nem is jovok be neki, az nagyon kellemetlen lenne. Amugy most szunetben biztos fogunk talalkozni es akkor tuti orvosolni fogjuk, csak addig is hianyoznak a regi dolgok
2016. márc. 22. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:
értem:) figyelj akkor meg szolidan utalj rá, hogy jó hogy végre így hosszabb időt együtt vagytok mert azóta, nem is voltatok olyan sokat együtt:)
2016. márc. 22. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem offol... :/
2016. márc. 23. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó válaszoló! Miért? Mégis?

Szerintemm üljetek le, és beszéljétek meg! Kommunikálni kell! A mai világ egyik legnagyobb baj, hogy ha adódik egy kis konfliktus, akkor mindig a legegyszerűbb utat választják! 'Off' van. De miért!? Inkább közösen, kerssenek megoldást a bajra, és együtt oldják meg. Ne megfutamodjanak!!

2016. márc. 24. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!