Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre rászántam magam, hogy ráírjak a fiúra, szerintetek ezek alapján bejövök neki, vagy csak kedves?
Figyelt kérdés
Hónapok óta tetszik egy fiú a suliból, és mivel idén ballag, úgy gondoltam nincs mit vesztenem, ráírtam. Egy olyan ürüggyel, hogy segítsen választani snowboardot, mert tudom hogy nagy boardos. Azt írtam neki, hogy remélem nem zavarok...stb.... Ő pedig azt válaszolta, hogy egyáltalán nem zavarok, de ezt interneten nem tudja most leírni nekem, fussunk össze valahol, vagy majd a suliban és ott megbeszéljük majd segít. Szerintetek jó jel, hogy nem rázott le facebookon, hanem személyesen akar találkozni? :)
Lehet hogy gyerekesnek tűnik a kérdés, de nem vagyok otthon a témában... 16/L
2016. márc. 20. 11:53
11/15 anonim válasza:
Ne félj, minden rendben lesz :)
14/15 A kérdező kommentje:
Odamentem hozzá a suliban, beszéltünk (de csak boardokról) aztán még a következő órában írt egy csomó mindent, hogy mire figyeljek még a kötésnél, deszkánál,stb... :) Tegnap próbáltam més témát is felhozni, 1-2 dologról beszéltünk még, de nem az az egész nap facebookon lógós típus, a legutóbbi üzenet óta fent sem volt :P (mondjuk én is személyesen szeretek beszélni) csak az a gond, hogy szünet lesz, 1 hétig nem is találkozunk... Nem tudom hogy akkor most én is bejövök-e neki, de majd meglátjuk.
2016. márc. 23. 21:22
15/15 anonim válasza:
Tartsd vele a kapcsolatot, nehogy hagyd hogy megszakadjon. Szerintem is próbálkozhatsz más témákban is beszélgetni vele és akkor már ő is egy ismerősként/barátként fog kezelni és akkor már sínen vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!