Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy vegyem rá magam hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá magam hogy ráírjak?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác, már elég régóta (pontosabban másfél éve) és eddig még csak kétszer beszéltünk, élőben, akkor is csak pár szó erejéig. Úgy voltam vele, hogy ráírok facebbookon, de eddig kissé korainak éreztem, hogy barátom legyen. (mert tudom, hogy nagyon kevés az esélye hogy én is tetszek neki...na de mivan ha sikerül?) Most viszont szeretném ràvenni magam valahogy, mert ha meglátom hogy fent van, akkor egyszerűen görcsbe rándul a gyomrom és nem merek ráírni. Ez az egész meg onnan ered, hogy egy barátnőm ráírt facebookon a srácra aki bejött neki, az pedig elég rondán lekoptatta. Félek, hogy én is így járok :( Ötletek? 14/L

2016. márc. 12. 11:29
 1/7 A harmadik szem ***** válasza:

Én mindenképpen élőben keresném meg őt a helyedben.

Sokkal jobbak az esélyeid úgy, egy részről pont azért, mert nagyobb elszántság kell hozzá.

2016. márc. 12. 11:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs rá lehetőségem :-/ Egy suliba jártunk, de szeptemberbe iskolát váltott mert a mienk csak 8.-ig van
2016. márc. 12. 11:43
 3/7 A harmadik szem ***** válasza:
Akkor azzal az indokkal írj rá, hogy szeretnéd elhívni egy találkára. Elsősorban ott dőlnek el a dolgok, nem facebookon.
2016. márc. 12. 11:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez oké, és meg is tenném de nem lenne forcsa ha egy jóformán idegen elhívna valahova? :D
2016. márc. 12. 23:13
 5/7 A kérdező kommentje:
*furcsa
2016. márc. 12. 23:14
 6/7 anonim válasza:

Szerintem irj rá és beszéljetek meg valami talalkozot:)

Ne félj tuti nem fog elutasitani ha kedves vagy:))

2016. márc. 13. 15:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Kèt napja vègre ràvettem magam és ráírtam. Tök jól elbeszélgettünk. :)) Köszi minden választ :)
2016. márc. 29. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!