Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy ne rontsam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne rontsam el?

Figyelt kérdés
van egy srác a suliban, aki nálam három évvel idősebb, kettő évfolyammal van felettem, és nagyon tetszik. Ha összefutunk a suliban, akkor mindig rám mosolyog, de eddig csak egyszer beszéltünk élő szóba, az is csak egy kérdés volt. Mit csináljak, hogy észre vegyen? Vagy csak legalább beszélgessünk, vagy chateljünk? És ne gondolja azt rólam azonnal, hogy belezúgtam?
2016. márc. 19. 23:07
 1/3 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
2016. márc. 19. 23:09
 2/3 anonim ***** válasza:

"Ha összefutunk a suliban, akkor mindig rám mosolyog, de eddig csak egyszer beszéltünk élő szóba"

Már észrevett......

2016. márc. 20. 09:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen valóban. De jó lenne vele kicsit többet beszélgetni legalább.
2016. márc. 20. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!