Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne rontsam el?
Valamiért mindig sikerül elrontanom egy barátság kezdetét. Következô a helyzet:
Van egy srác az iskolában, akivel együtt modellkedtünk pár napig, azelôtt csak látàsból ismertük egymást, nem is köszöntünk. A modellkedés közben is csak néhàny szót váltottunk, de nagyon kellemeset csalódtam benne.
A külseje tipikus 'én minden lányt megkapok, mert menò gyerek vagyok', belül azonban egy nagyon kedves, jófej srác és egyáltalán nem beképzelt. Sôt én még egy picit visszahúzódónak is találom. Az modellkedés utolsó napján rámírt. Nos, A fecebookos chatelések nem az erôsségem, mindig késôn válaszolok, és alig pár szóban. Így teljesen közönbösnek tûnök, tudom, de a való életben is ez a helyzet. Minden nap köszönünk egymásnak a metrónál, de mivel állandóan az osztálytársaimmal vagyok ott, így nem is igazán tudunk beszélgetni. Miután már megunta az egyszavas válaszaimat, nem is írt.
Azonban most karácsonykor újra beszélgetni kezdtünk, így szerintem még van mit menteni. Próbálok változtatni azon, hogy ne rövid válaszokat adjak akár chaten vagy a valóéletben, de nem ismerem annyira, hogy tudjak vele mirôl beszélni. Az a gond, hogy ô sem hoz fel semilyen témát, néha csak állunk egymás mellett és csöndben vagyunk, majd pár másodperc elteltével valamelyikônk megszólal.
Félreértés ne essék, helyes gyerek, azonban nem az én tipusom. De mivel nagyon aranyos srác, szerintem jól kijönnénk és jó barátok lennénk.
Szerintetek még min kéne változtatnom/ mit kéne csinálnom?
17/L
Szia! Szerintem egész sokmindenről tudnátok beszélgetni.
Mondjuk első kiindulási pont - mindketten modellkedtek.
Hogyan kerültél oda, stb.
Ha ír, akkor a legrosszabb, amit tehetsz, hogy nem viszed tovább a beszélgetést. Vannak olyan emberek, akiknek bármit mondhatsz, bármiről, de nem folytatja a beszélgetést, na az jelent valamit.
Sportolsz? Mit? Én is sportolok...., vagy éppen nem.
Tesód van? Melyik suliba jársz? ...
Bátran :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!