Hogy ne rontsam el a kutyám? (válogatósság)
Lerakod 10-15 percet vársz,nem eszi,oké,vedd fel.Majd másnap megkapja, akkor is 10-15 percet vársz,nem eszi,oké,megint felveszed és másnap megkapja.
E közben semmi nasit,semmi maradékot semmit ne kapjon. Vannak kutyák akik képesek 1 hétig is sztájkolni,hogy nekik nem kell.Nem szabad megenyhülni!!
Én kistestűekkel csináltam ezt 5. nap ették meg a tápot. Most már elég 1-2 nap sztrájk 2-3 nap utána már a táp is jó.
Ott rontják el,hogy jajj nem eszi meg,jajj éhen maradt..Egy ismerősöm odáig ment egy német juhásszal,hogy csak a csirkemellet volt képes megenni.Mondanom sem kell,hogy havonta mennyit költött a kajára.Nekem mikor mesélte én majdnem sokkot kaptam. Elmondtam a módszert. Jajj de szegény,mondom ha éhes megfogja enni hidd el. Megfogadta szerencsére a tanácsomat a kutya 6 napig semmit nem evett szó szerint!! Utána is finnyázva ugyan de elfogyott a táp a táljából.
Nem szabad ezt engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!