Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jön be egy fiúnak?

Nem tudom,de nekem valahogy bejönnek a vastag keretes szemüveges lányok!:D
[link] valami ilyesmi!
Nálam a rövid fekete/barna haj a nyerő!:3
Legyen jófej és vicces!
Nekem mind1 hogy milyen feneke van vagy melle!Lehet egy lány fullos,de attól még nem lesz igazi lány!Max ribi akinek túl nagy az egoja!
18/f

Huh 😃 magassag lényegtelen...
A haja legyen hosszubes ápolt 😁 szin az édes mindegy csak hordja a stílusának megfeleloen 😁 szem mindegy de boci szemek előnyben 😁
Ezek utan a test ami szinten megmutatja foglalkozik-e magaval 😄
Átlagosnál es kicsivel jobb legyen 😁
Sportoljon 😄 szeressen 😁 hagyjon teret mert ha nem hagy akkor hamar szet menenk 😞
Vissza terve ha a külsőt megnéztem jon ar arc 😄 az oszkep a lenyeg sok lany tetszett mar es Mindnek mas volt azbarca 😄
Belul --> szeresse a rockot 😃 a barna haju/szemu cuki fiukat 😃...
Legyen eletvidam es néha depi hogy vigasztalhassam 😏 humorral rendelkezzen es megfelelő inteligenciaval 😁
Ha csak külsobakkor amugy egy jobtest 😃 150-190cm magasság. 😁 hlsszu vörös hajjal es vad tekintettel 😁
16F

Én tudom, úgyhogy jelentkezem!!
A
l
á
n
y
o
k.
Igen ők.
Előző vagyok, bocs de az ilyen általánosítást nem annyira szeretem mert szerintem mindenkinek más jön be és ennél fogva a kérdésed fura nekem.
De ha így szeretnél tudást gyűjteni a fiukról én is leírom ami nekem tetszik.
Rengetek minden: Szellemes, Okos, Gyönyörű, legyen stílusa, ismerje a világot, legyen ember, legyen Nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!