Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi jön be egy fiúnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jön be egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Gondolok itt külsőre és belsőre egyaránt. Tudom, mindenkinek más de nektek mi? Kifejtve kérlek. Kor és nemmel együtt.

2016. márc. 17. 22:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Nos én lány vagyok, de a legjobb fiú barátomat kérdeztem erről és ő mondta ezeket. Szerinte egy lányban fontos a külső, tehát adjon magára, legyen ápolt, és nyilván bejön nekik, ha valakinek jó az alakja vagy szép az arca. Viszont azt külön hangsúlyozta, hogy nem szereti, ha egy lány direkt illegeti, kéreti magát. Legyen természetes, jó fej, értékelje a humort. :) Ja és 17/L.
2016. márc. 17. 22:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,de nekem valahogy bejönnek a vastag keretes szemüveges lányok!:D

[link] valami ilyesmi!

Nálam a rövid fekete/barna haj a nyerő!:3

Legyen jófej és vicces!

Nekem mind1 hogy milyen feneke van vagy melle!Lehet egy lány fullos,de attól még nem lesz igazi lány!Max ribi akinek túl nagy az egoja!

18/f

2016. márc. 17. 22:41
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
külsőre ha karcs/átlagos vagy sportos alakú (az utobbi a legsexybb szerintem) belsőre legyen aranyos és vicces lehetőleg ne vigizzen és igyon ha ezek megvannak benne már esélyes nálam aztán még vannak tulajdonságok amiket nagyon szeretek egy lányban de nem kizáró ok ha nincs..szeretem ha mondjuk nem tul alacsony de nem is tul magas 165-170 cm legyen bolond picit hogy ne legyen uncsi mellette :D 17/F
2016. márc. 17. 22:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Huh 😃 magassag lényegtelen...

A haja legyen hosszubes ápolt 😁 szin az édes mindegy csak hordja a stílusának megfeleloen 😁 szem mindegy de boci szemek előnyben 😁

Ezek utan a test ami szinten megmutatja foglalkozik-e magaval 😄

Átlagosnál es kicsivel jobb legyen 😁

Sportoljon 😄 szeressen 😁 hagyjon teret mert ha nem hagy akkor hamar szet menenk 😞

Vissza terve ha a külsőt megnéztem jon ar arc 😄 az oszkep a lenyeg sok lany tetszett mar es Mindnek mas volt azbarca 😄

Belul --> szeresse a rockot 😃 a barna haju/szemu cuki fiukat 😃...

Legyen eletvidam es néha depi hogy vigasztalhassam 😏 humorral rendelkezzen es megfelelő inteligenciaval 😁

Ha csak külsobakkor amugy egy jobtest 😃 150-190cm magasság. 😁 hlsszu vörös hajjal es vad tekintettel 😁

16F

2016. márc. 17. 22:45
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A második meglátásával többen lehetnének így hogy nem csak a külső (bizonyos részei) :D
2016. márc. 17. 22:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat nekem a szeles csipo vagy a testesebb alak vagy a sportos szoval ne legyen vekony a nagy kerek segg <3 kozepes mell ugy 170 cm alatt ha lehet de az vegulis mindegy belsore beszeljen sokat tudjon nevetni legyen kicsit perverz mosolyogjon a tobbi kb mindegy 20f
2016. márc. 17. 22:54
 7/13 anonim válasza:
100%

Én tudom, úgyhogy jelentkezem!!

A

l

á

n

y

o

k.

Igen ők.

2016. márc. 17. 23:12
 8/13 anonim válasza:

Előző vagyok, bocs de az ilyen általánosítást nem annyira szeretem mert szerintem mindenkinek más jön be és ennél fogva a kérdésed fura nekem.

De ha így szeretnél tudást gyűjteni a fiukról én is leírom ami nekem tetszik.

Rengetek minden: Szellemes, Okos, Gyönyörű, legyen stílusa, ismerje a világot, legyen ember, legyen Nő.

2016. márc. 17. 23:17
 9/13 anonim válasza:
Helyesírásért bocsi, rengeteg* stb..
2016. márc. 17. 23:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :D
2016. márc. 18. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!