Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a fiúnak? (Többi lent) 13/L
Január végén voltunk a barátnőimmel moziba, és jött 4 volt osztálytársuk (fiúk). Az egyikük nagyon "megtettszett". Másnap bejelölt facebookon, és likeolta a profile képemet, es ha felrakok képet, mindig likeolja. Azóta kétszer találkoztam vele, az egyik még februárban volt, épphogy összefutottunk a színház előtt, a másik pedig tegnap. Szerdán üzenetben boldog nőnapot kívánt. Tegnap a mozi után még ott maradtunk beszélgetni a barátnőmmel, vele, és pár haverjával. Tök kedves volt velem, meg jött egy öreg bácsi, aki valami zenét nyomatott a telefonjáról, és ezt kiparodizálva "körbetáncolt" engem. A mozi után fél órával, pedig már írt is. Megkérdezte, hogy hoy tetszett a film, meg ilyesmik. Egy órán át beszélgettünk, de utána sajnos mennem kellett aludni, mert ma megyünk síelni. Elbúcsúzott, jó éjszakát kívánt, jó szórakozást kívánt a síeléshez, mondta hogy vigyázzak magamra, és megköszönte a beszélgetést.
Ja, és a barátnőm szerint nem szokott lányokkal csak úgy beszélgetni, csak ha közeli barátok.
XDDDDD
Tetszel neki....
De neked kell még ilyenekkel foglalkozni? :DDDDD
Látszik az írásodon? hogy csak 13 vagy még....
Tetszel neki :D Ez nagyon aranyos tōle :D Mostanság ritka az, mikor egy fiú nem beszari és mer beszélgetni és közeledni a lányhoz.
Szerintem a közeljövōben alakulni fog ez... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!