Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Hogyha "imeritek"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyha "imeritek" hogy egy fiúnak mi a neve annak ellenére hogy mondta volna akkor az azt jelenti hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Mert ez a lány nagyon úgy tűnik hogy tetszem neki de nemtudom hogy rákérdezzek-e?

2016. márc. 7. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Rákérdezni hogy "Tetszem neked?" hát nem tudom hogy mennyire jó kérdés ez.Szóval úgy értem hogy..

Tegyük fel tőlem kérdeznéd meg szóval én gondolkodás nélkül rávágnám hogy nem még akkor is hogyha közben mégis tetszenél.

Egyébként igen szóval ha nekem bejön egy fiú az az első hogy valahonnan megtudjam a nevét.Random embereknek nem igazán jegyzem meg a nevét.Sőt igazából ha elmondaná nekem valaki az összes gyerek nevét abból az osztályból ahol van az a fiú aki nekem tetszik akkor az összes többit leszarnám és meg se jegyezném csak azt az egyet.

De nem is kell hogy elmondja akárki hogy mi annak a fiúnak a neve aki nekem tetszik mert két napra rá hogy megláttam már tudtam hogy hívják.:P

2016. márc. 7. 18:41
 2/9 A kérdező kommentje:
De nemtudom. Akkor mondjam meg neki én?
2016. márc. 7. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Te magyar vagy?xdd bocs a kérdés kapcsán:

Egyet értek az előzővel ha bejön valaki első dolgom az lesz hogy megtudjam a nevét:D

2016. márc. 7. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy túl nyomulós.Beszélgess vele először meg ilyesmi aztán várd ki a megfelelő pillanatot és csak simán mondd el vagy például:

"Figyelj lenne egy dolog amit régebbóta el szeretnék mondani de vártam a megfelelő pillanatot meg igazából attól is féltem hogy fogsz reagálni de mostanában bírtam erőtvenni magamon és ha már elpofáztam neked ezt a fél percet akár ki is nyögöm hogy..tudod eléggé belédzúgtam :$" ez olyan cuki :3

2016. márc. 7. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Hat attol meg hogy tudja nem biztos hogy tetszel neki
2016. márc. 7. 18:48
 6/9 A kérdező kommentje:
#3 kommentelő benned egy költő veszett el
2016. márc. 7. 18:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Júúúúúj bocsi magaslabda muszáj érted? Muszáááj

Szóval :3 "Benned egy költő veszett el" Csak az a baj hogy elveszett :$$ ^^

Tapsot kérek.

2016. márc. 7. 18:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Én mindig megtudom viszonylag hamar,h hogy hivják az illetőt meg hány éves,és mindig csak akkor persze ha érdekel szal ja tetszel neki sztem,és nem kellene elszalasztanod(velem mindig így tesznek),de azt javaslom,h tényleg ne allj igy oda azzal a szöveggel h "szia,tetszel"hanem beszélgessünk vele sokat,hívd el akárhova.

Egy kérdés,egyebkent honnan jöttél rá,h tudja a neved?

2016. márc. 8. 17:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Onnan hohy egyik nap köszöntött és mondta a nevem úgy hogy szia....
2016. márc. 8. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!