Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik ajelei a szerelemnek 12 evesen egy fiunak?
Figyelt kérdés
nemtudom hogy tetszek e egy velem egykoru fiunak mik lehenek a jelei 12 evesen2016. febr. 25. 16:32
3/12 A kérdező kommentje:
hat koszi nagyon sokra megyek a valaszoddal :/
2016. febr. 25. 16:37
4/12 A kérdező kommentje:
nem piszkalodast gunyolast kertem de kosz nagyon rendes emberek vagytok inkabb ne irjatok valaszokat senkinek hisz veletek semmit se ernenek el es csak normalis komentet vartam ha meg igy erzed ne irj semmit
2016. febr. 25. 16:39
5/12 anonim válasza:
Ha nem tetszenek a válaszok amiket kapsz ne írj ki kérdést ennyi erővel. Barbie való neked ennyi idősen.
6/12 A kérdező kommentje:
hat legalabb ne irnal valaszt ha nem tudsz semmit a szerelemrol!
2016. febr. 25. 17:05
7/12 anonim válasza:
Ebben a korban még akár az is lehet a szerelem (vagy inkább vonzódás, szimpátia) jele, hogy undok veled, beszólogat, próbál nagyon macsónak látszani, stb. Jobb esetben sűrűn kérdezi meg tőled, hogy mi lett lecke feladat eredménye. De ellenkező jelei is lehetnek, mondjuk kerül téged, alig mer válaszolni, nem néz a szemedbe, ideges, zavart lesz, ha közel vagytok.
De ezek lehetnek simán csak a bunkóság vagy a túlzott félszegség jelei is. Egyértelmű jel csak az lenne, ha mondjuk randira hívna. (Vagy még talán az sem.)
8/12 anonim válasza:
Ja valós,hogy 12 éves kislány létedre többet tudsz mint én a szerelmemről miközben 8 hónapja van párkapcsolatom. Ne röhögtess.!
9/12 A kérdező kommentje:
Nem ROHOGTETLEK MERT A TE VALASZOD FELERE A SEMMIVEL INKABB HAGYJ BEKEN ES OSSZEJOTTUNK A FIUVAL ES MAR 2 HONAPJA KB JARUNK es koszi a ertelmes 1 valaszt
2016. márc. 16. 13:37
10/12 anonim válasza:
gratulálok írj rám privátban és ha van facebookod jelölj be ( majd priviben mondom a nevem) és léccives majd segíts nekem lány ügyben, hogy miket mond amitől te elolvadsz... 13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!