Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit érez? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nemrég ismerkedtem meg egy fiuval és mindig viccelődött ha velem volt azonban ha ránézek mindig mintha zavarba jönne és mindig a hajába túr mintha megigazítaná (mint mostanság minden fiu), csak annyi hogy neki van barátnője és ezért nem tudok rajta kiigazodni. Egyébként egy suliba járunk. Légyszi segítsetek!!2016. márc. 11. 13:29
1/1 anonim válasza:
Amikor tetszok egy lány és szemtöl szembe vagyunk én is ideges vagyok és az álltalad írt külső jelek is mutatkoznak rajtam. Szerintem szerelmes beléd vagy csak vonzódik hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!