Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit érez irántam? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez irántam? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és szerelmes vagyok az egyik végzős fiúba. Volt egy párszor, hogy "véletlenül" nekem küldött el egy üzenetet és el kezdtünk beszélgetni. Az egyik barátnőm mondta, hogy hátrafordult (felém) miután elment mellettem. És mindig mikor egy szinten van óránk hallom, ahogy nevetnek a barátaival. Tegnap ott ült az egyik terem előtt (ahol nekem volt órám) közben neki egyáltalán nem ott volt és a barátnőm mondta, hogy rengetegszer rámnézett. És sokszor észrevettem, hogy engem néz, kb január óta így vagyunk. Mit érez szerintetek? Mit tegyek? (Nem szeretem, ha a lányok kezdeményeznek.)

2016. márc. 9. 19:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Véletlen küldött üzenetet?

Biztos,hogy tetszel neki

Ha nem is akarsz kezdeményezni, azért finoman jelezd neki,hogy neked bejön:))

2016. márc. 9. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!