Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez még valamit irántam?
Van egy srác, aki kicsit, de nem sokkal messzebb lakik. Közös barátok révén találkoztunk, majd volt egy randink. beleszerettem, én sem voltam közömbös neki, de ő már egy hónapja mondta, hogy a távolság miatt ez nem fog menni. Teljesen összetörtem.
Ezen a héten írt nekem, de már egy hónapja nem beszéltünk. Szerintetek miért írt? Tudom, egyszerű lenne, de nem akarom tőle megkérdezni... 18l 18f
...ogy hogy van.
Bátorság :)
Előző vagyok, a vége lemaradt. Telefonról válaszolás lvl 99
Már előtte is olyan vontatottak voltak a beszélgetéseink... Úgy éreztem, mint tollasozáskor amikor leesik a labda, de még vissza lehet ütni...
Igen, amúgy elég átlátszó ürüggyel írt, hogy mizujs, de utána meg nem volt beszédes... lehet rosszra kattintott amikor kiválasztotta,kinek írjon. Én is jártam már úgy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!