Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Milyen az ideálotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen az ideálotok?

Figyelt kérdés

Minél részletesebben ha lehet, külső, belső, tulajdonságok, ízlés, érdeklődés, stb.

Kort is írjatok :)

2016. márc. 8. 22:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Belső: kedves, gondoskodó, szeressen, ne legyen betegesen féltékeny és legyen odaadó. A lényeg az hogy jöjjúnk ki jól, nagyjából egyezzen az izlésünk szinte minden téren, és akár egész nap el tudjak vele lenni anélkül hogy unatkoznék.

Külső:na az már bonyolultabb xd..igazából az összkép legyen jó, nem tudom mondani hogy "legyen kék szeme és legyen kigyúrt állat" vagy ilyesmit, mert egy fiú kockahassal és ducin is elnyerheti a tetszésemet. Azért persze vannak határok: pl ne legyen elhízva, de ne is legyen 30 kiló. Vagy: ne legyen fenékig érő haja de ne is legyen kopasz. Ne legyen egész nap a konditeremben de azért látszódjon rajta hogy néha feláll a fotelből. Ne legyen 150 cm de azért 2 méter se...na ilyesmik a lista végtelen:DDD

Szexuális identitás terén eléggé elfogadó vagyok, lehet bi mondjuk 60%-40% eloszlásban a nők javára.

Előny ha sportoló (főleg kézilabdás vagy birkózó:p), és ha picit dilis:$:3

Jaaa és legyen 16-19 éves

16/L

2016. jún. 30. 14:57
 22/24 anonim ***** válasza:

Külső: Nálam magasabb (158 cm vagyok, nem nehéz lekörözni), de ha csak kb 165 cm magas, az se baj, aranyosnak és vonzónak találom az alacsony fiúkat.

Hajszín, hajhossz tökmindegy, de a lenyírt vagy kopasz fejtől a hideg ráz.

Testalkat az egészség határain belül mindegy, bár a nagyon nagyon vékonyak azért nem tetszenek,inkább a normális, husi fiúk.

Belső: Vicces, kedves, aranyos. Szereti a kutyákat és bújós, vagy hagyja, hogy simogassam meg ölelgessem.

2016. aug. 6. 20:38
 23/24 anonim válasza:

Először is fogjon meg benne valami, ez alap.

Külső: nem szeretem ha a fiúk pockosak, viszont azt sem ha túl izmosak. vagy enyhén kigyúrt vagy kicsit vékonyabb, de legyen legalább egy kis mellizma, ez fontos. Legyen magasabb mint én, ami könnyű, mert csak 160cm vagyok :DD a hajával ne foglalkozzon túl sokat. Lehet hosszú, rövidebb, csak ne legyen sok rajta a hajlakk vagy wax meg ilyenek. Imádom a göndör hajat, a hajszín nagyon nem érdekel. Legyen stílusa, vagy legalább öltözzön az alap cuccokban, ne legyen páva vagy ilyen mai modern hülye stílusú

Belső: Nagyon fontos hogy tudjon megnevettetni, ez a legfontosabb. Tudjon beszélgetni, bókolni, és szeresse az állatokat, szeressen filmeket nézni, nyíltan tudjon beszélni a vágyairól a szexben és az életben is, legyenek céljai és álmai. Ne legyen az a féltékeny típus de ne is az a nemtörődöm. Legyen egy egészséges önbizalma és egy képe magáról, ismerje a hibáit de hangsúlyozza a jó tulajdonságait. Ne legyen túl érzelmes, néha legyen durva és spontán. Szeresse a természetet és az életet. Ne legyen irigy, lenéző, beképzelt vagy bőlcs. Legyen okos de ne túlzottan.

Nagyjából ennyi

2016. aug. 6. 22:57
 24/24 anonim válasza:
Elfelejtettem a koromat leírni, 18/L.(#23.)
2016. aug. 6. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!