Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 14 éves lányok! Nektek mi az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lányok! Nektek mi az ideálotok?

Figyelt kérdés
Le tudnátok írni akár itt, akár privátban, hogy mi tetszik nektek egy fiúban?
2015. dec. 13. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az ha humoros és értelmesen lehet vele beszélgetni. Legyen kedves és illedelmes. Külsőre csak annyi hogy legyen magasabb nálam és ápolt legyen.
2015. dec. 13. 20:12
 2/12 anonim ***** válasza:

Külsőre: nálam magasabb, ápolt, normál testalkattal, de ennyi :)

Belső: ne legyen bunkó, páwa :). Tudjak vele beszèlgetni, legyen humoros, okos, de rengeteg fajta tulajdonság van :). Lehetnek rossz tulajdonságai, ha megtetszik, vagy beleszeretek, akkor azokkal együtt fog tetszeni :). Amúgy nincsenek komoly elvárasaim :), a legfonotsabb, hogy elfogadjon olyannak, amilyen vagyok (nèha rám jön az 5perc) :D

2015. dec. 13. 20:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy az ideál a történelem tankönyv, ahogy kéne legyen, de nem így van. Ahhoz hogy valaki tetszen nem csak a külső tulajdonságok járulnak hozzá. Manapság sokat számít a külső, de szerintem vannak még akik személyiséget is számításba vesznek.
2015. dec. 13. 22:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Hatarozott ferfiassag, romantikussag es mely erzelmek. Fontos, hogy figyelmes legyen (pld szulinapi ajandek) es sokat kerdezzen, ne csak magarol beszeljen.
2016. jan. 2. 22:36
 5/12 Párnahuzat ***** válasza:
44%
Tuti, hogy egy páwa jáckszperó. Mint én :D 14/f
2016. febr. 22. 17:53
 6/12 anonim ***** válasza:
ha ezek igazak lennének akkor nem én keresném a lányok társaságát hanem ők az enyémet...
2016. febr. 22. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Nálam az a lényeg, hogy tudjak vele beszélni bármiről, megértő legyen és meghallgasson és nyújtsa a támaszt, ha szükségem van rá. Hídjen bennem, abban, hogy képes vagyok megvalósítani azt amit elképzelek. Szeretem, ha egy fiúval lehet kicsit piszkálódni, amolyan apró veszekedések, de persze a határt nem túl lépni. Szeretem ha valaki őszintén játszik, mondja meg inkább kerek perec mi baja, minthogy barkóbázni kelljen majd hazudjon egyet. Belső tulajdonságok közül fontos még, hogy velem és a hozzám közel állókkal ne legyen bunkó, ne legyen egoista, de jó ha van önbizalma. Legyen romantikus. Külsőre nincs nagy elvárás: legyen ápolt. Ha valaki külsőre az átlagba illik bele ilyen belső tulajdonságok mellett jobb mint az átlag.

15/L

2016. febr. 22. 18:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Külső:legyen magasabb nálam, ápolt, ne legyen olyan tipikus oldalt felnyírt haja, imádom, ha egy fiúnak "pasiszaga" - van (vagyis valami jó dezodor vagy parfüm, de nem kell túlzásba vinni mert az meg már hányingerkeltő)

Belső: legyen megértő, kedves, mindenről lehessen vele beszélgetni, ne nézzen le, legyen illedelmes, tudjon viselkedni, legyen jó humora (feketehumor😜), kicsit legyen olyan őrült mint én, persze jó értelemben, ne sértődjön meg minden kis dolgon, ne legyen túlontúl féltékeny(egy kicsi még imponál, de ha túlzásba viszik az már sok), legyen őszinte és végül:ne legyen nagy arca

2016. febr. 23. 00:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Ja és azt kifelejtettem, hogy ne öltözzön igénytelenül (pl. ne melegítőben vagy agyonhordott bőfarmerben legyen egy kinyúlt, régi pólóval.) Bírom, ha egy fiúnak van egy kis stílusa. Itt nem a pávákra gondolok, azokat nem bírom:D
2016. febr. 23. 00:44
 10/12 anonim válasza:

Sziasztok lányok,

Nem akartok rámírni? :'D

15/F

2016. febr. 23. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!