Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-17 éves lányok! Nektek mi az ideálotok?
Én például átlagos testalkatú vagyok, 184 cm magas kb. barna hajú, barna szemű és eléggé mosolygós.
Eléggé humoros vagyok, de tudok komoly is lenni ha kell. Próbálok folyton pozitív lenni.
Szeretek túrázni, olvasni, biciklizni, verset írni és gitározni.
14/F
Nagyon jól hangzik, amit leírtál, csak én már idősebb vagyok :)
Szerintem az jó, ha valakinek van humora, de komolyabb dolgokról is lehet vele beszélgetni. Meg tetszik, ha valakit több minden érdekel, vannak hobbijai.
Nálam például hatalmas pont ha humoros egy fiú de emellett fontos is hogy ne legyen sík hülye se és páva se :D
13/L
Legyen nálam magasabb egy kicsit és legyen sportos testalkatú. Nekem a barna haj is egy jó pont, legyen világos vagy sötét...az szinte mindegy;) Szeretem nagyon a kék, vagy zöld szemű srácokat.
Aznagyon jó, ha humoros, de lehessen vele komolyan is beszélni. Ha valaki stréber, okoskodó, nem jó, de legyen művelt.
Bár nekem még nem volt barátom...
13/l
Olyan mint te csak kicsit izmosabban ;)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!