Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 13-17 éves lányok! Nektek mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-17 éves lányok! Nektek mi az ideálotok?

Figyelt kérdés

Én például átlagos testalkatú vagyok, 184 cm magas kb. barna hajú, barna szemű és eléggé mosolygós.

Eléggé humoros vagyok, de tudok komoly is lenni ha kell. Próbálok folyton pozitív lenni.

Szeretek túrázni, olvasni, biciklizni, verset írni és gitározni.

14/F

2015. szept. 7. 09:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon jól hangzik, amit leírtál, csak én már idősebb vagyok :)

Szerintem az jó, ha valakinek van humora, de komolyabb dolgokról is lehet vele beszélgetni. Meg tetszik, ha valakit több minden érdekel, vannak hobbijai.

2015. szept. 7. 10:35
 2/13 anonim ***** válasza:
60%

Nálam például hatalmas pont ha humoros egy fiú de emellett fontos is hogy ne legyen sík hülye se és páva se :D

13/L

2015. szept. 7. 14:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát, külsőleg jó lenne ha magasabb illetve erősebb lenne nálam :). Leginkább a barna hajú és barna szeműek jönnek be :D. testi adottságoknál nálam kb ennyi. Belsőleg? Lehessen vele hülyülni, de ha kell, akkor tudjon komolyan viselkedni. Legyen művelt, de ne az az okoskodó típus, és legyen saját véleménye, mert az szerintem fontos. Legyen zenei ízlése, és ha lát egy könyvet, akkor ne szaladjon el ijedtében :). 14/L
2015. szept. 7. 14:35
 4/13 anonim válasza:
56%

Legyen nálam magasabb egy kicsit és legyen sportos testalkatú. Nekem a barna haj is egy jó pont, legyen világos vagy sötét...az szinte mindegy;) Szeretem nagyon a kék, vagy zöld szemű srácokat.

Aznagyon jó, ha humoros, de lehessen vele komolyan is beszélni. Ha valaki stréber, okoskodó, nem jó, de legyen művelt.

Bár nekem még nem volt barátom...

13/l

2015. szept. 7. 15:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem te vagy az ideálom;) nadena, nem mesélek hosszasan az ideálomról, de a magasakat szeretem, RabMáté
2015. szept. 7. 15:22
 6/13 anonim ***** válasza:
A külső nálam nemszámit. Inkább a belső a lényegesebb. Szeressen olvasni, legyen humoros, kedves és nálam plusz pont ha szeret/tud sütni-főzni. 14/l
2015. szept. 7. 15:28
 7/13 anonim ***** válasza:
szeretem, ha a fiú magasabb nálam, okos, de nem az a fullos zseni, aki mindenre tudja a választ. jó, ha humoros, megnevettet, azért az is jo, ha nem az a legrondább típus! és lehessen benne bízni... ne kelljen azon gondolkodni, hogy vajon most melyik lánnyal van együtt rajtam kívül.... az a legrosszabb, ha nagyon hiú.... 13/L
2015. szept. 7. 16:14
 8/13 anonim ***** válasza:

Olyan mint te csak kicsit izmosabban ;)

13/l

2015. szept. 7. 16:53
 9/13 anonim ***** válasza:
[link] <33
2015. szept. 7. 16:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Pl. te :D 14/L
2015. szept. 8. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!