Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Milyen az ideálotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen az ideálotok?

Figyelt kérdés

Minél részletesebben ha lehet, külső, belső, tulajdonságok, ízlés, érdeklődés, stb.

Kort is írjatok :)

2016. márc. 8. 22:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Jól nézzen ki,de lehet átlagos is :) ne legyen bunkó mindt a többi legyen kedves figyelmes :)

Ne utánozzon senkit legyen önmaga.

Barna szem,halvány barna bőr nagy száj legyen jó a haja.

Az öltözködése a stílusa (Imádom mikor egy fiún rövid nadrág és ing van *_*)

16/L

2016. márc. 12. 18:08
 12/24 anonim ***** válasza:
Lol, ha el tud viselni nyert ügye van :D Az sem árt ha okos és tájékozott, utálom amikor alap dolgokat nekem kell megmagyaráznom, teljesen tönkrevágja a hangulatot. Külsőleg legyen legalább 170 (172 vagyok) arcra meg..fogalmam sincs, hogy milyen jön be, úgyis az a lényeg, hogy az összhatás milyen. 16/L
2016. márc. 12. 20:40
 13/24 anonim ***** válasza:

20/L mielott meg lefelejtem :D

Kulsore legyen igenyes, apolt, az alap normalis dolgok. En nagyon szexinek tartom a kisse beesett szemeket es a nagy orrot. Szeretem az eros arc eleket, a dus szemoldokot is, olyan vonzo konturt ad az arcnak. Zold szem a halalom. 165 centinel legyen magasabb. Vekony testalkat vagy minimalisan edzett.

Belsore legyen a legjobb baratom : humoros oszinte megbizhato figyelmes odaado lelkileg eros. Legyenek kozos dolgok amiket szeretunk( sport zene ) legyen azert hullamhosszon a jovokepunk.

Mivel leginkabb ateistanak mondanam magam ne eppen egy vallasos srac van mellettem. Zeneben sem szeretem eppen a noies vagy a tuctuc meg miley cirusokat vagy eppen ratatata bustakat, tehat o se halgasson mondjuk one directiont. Mert ha en megyek koncertre vele egyutt szeretnek menni de szeretnem ha jol is erezne magat.

Szerencsere egy ideje mar megtalaltam a szamomra tokeletes pasit. De bevallom o elotte a barna szem volt a maniam. O miatta valtozott az idealom, egyszeruen elveszek a szemeben es a szemelyisegben. Szoval szemely szerint az en idealom nem "fix". Engem a belso fog meg igazan utana szeretek bele a kulso apro reszletekbe. De a nagy orra es beesett szemre egybol felfigyelek az utcakon.

2016. márc. 13. 17:58
 14/24 anonim válasza:

Külso: legyen sportos, magasabb mint én, ne tul vékony, ne tul kövér, hanem olyan sportos alkat

Belso: legyen kedves, megerto, vicces, lehessen vele hülyéskedni

2016. márc. 13. 18:34
 15/24 anonim ***** válasza:

Na szóval...

Belsőre legyen kedves, megértő, ne szégyeljen, merjen felvállalni, szeressen hülyéskedni, és legyen sok közös témánk-->tudjunk min beszélgetni, vitatkozni(igen, ez is fontos):)

Külsőre: egy időben azt hittem, hogy lesz olyanom, hogy ideál...aztán rájöttem, hogy mindig csak egy megmagyarázhatatlan okból tetszett meg fiú:) Úgyhogy nincs olyan, ami fontosabb lenne...persze pl. egy kopasz fiú valószínűleg nehezebben tetszene meg...Viszont vannak olyan kizáró okaim, mint pl. ne legyen páwa, ne legyen piercinges,stb.:)

Érdeklődés, ugye, olyan legyen, legalábbis hasonló, mint az enyém:)...

16/L

2016. márc. 13. 18:39
 16/24 anonim ***** válasza:

Mindenki kisregenyt irt, pedig ha egyszer jon egy srac akkor o siman felrughatja az idealod.

Mint nalam... Idealom volt a szoke haj kek szem... Jott a srac (majd 2 eve!) es a ket barna szeme es a sotetbarna haja (szinte mar fekete) megvaltoztatott es felboritott mindent...

Ennyit az idealrol...

2016. ápr. 17. 23:24
 17/24 anonim ***** válasza:

Külső: szőkésbarna, zöld szem magasabb nálam

Belső: Egészítsen ki engem, és szeressen, legyen megbízható, és kedves. :)

14/L

2016. jún. 15. 22:05
 18/24 Fruzs33 ***** válasza:

nincs úgy kifejezetten ideálom,mindig akivel összejövök,és együtt vagyunk.

16/L

2016. jún. 15. 22:07
 19/24 anonim ***** válasza:
Na, akkor részletezzük! (Zárójeles megjegyzés, ez egy tökéletes elképzelt pasi, aki nem létezik. Mindennemű egyezés a valósággal pusztán a véletlen műve.) Külsőre magas, de nem langaléta, nem kigyúrt, de nem is hájas. A haja barna, puha és jó illatú, a szemébe képtelenség úgy nézni, hogy ne olvadna el az ember. A mosolya kedves és kicsit pimasz. Belső tulajdonságai: vicces, kedves, de kicsit szarkasztikus, kreatív, türelmes, nyitott, de nem tolakodó. Szereti a Gyűrűk Urát, és képes végigülni velem mind a három filmet egymás után. Rock zenét hallgat, szeret olvasni, jól táncol. Szereti az állatokat, főleg a kutyákat. Szeret utazni, új dolgokat kipróbálni. Hajlandó Disney filmeket nézni, és nem várja el, hogy cserébe horrort nézzek vele. Tudja kezelni a lelkesedés rohamaimat, és nem dumál közbe, mikor beszélek. Nem zavarja, ha néha elkalandozom, és ilyenkor igyekszik nem megzavarni. Tud és szeret úszni és biciklizni, hogy ezeket együtt csinálhassuk. Oké, lassan kezdem megérteni, miért fogok őrült macskás néniként meghalni... 18/L
2016. jún. 15. 22:38
 20/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, dehogy fogsz, csak vagy belátod hogy nem teljesül mind egyszerre, vagy szerencséd van és megtalálod ezt a tökéletes pasit :)
2016. jún. 15. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!