Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen az ideálotok?
Minél részletesebben ha lehet, külső, belső, tulajdonságok, ízlés, érdeklődés, stb.
Kort is írjatok :)
Jól nézzen ki,de lehet átlagos is :) ne legyen bunkó mindt a többi legyen kedves figyelmes :)
Ne utánozzon senkit legyen önmaga.
Barna szem,halvány barna bőr nagy száj legyen jó a haja.
Az öltözködése a stílusa (Imádom mikor egy fiún rövid nadrág és ing van *_*)
16/L
20/L mielott meg lefelejtem :D
Kulsore legyen igenyes, apolt, az alap normalis dolgok. En nagyon szexinek tartom a kisse beesett szemeket es a nagy orrot. Szeretem az eros arc eleket, a dus szemoldokot is, olyan vonzo konturt ad az arcnak. Zold szem a halalom. 165 centinel legyen magasabb. Vekony testalkat vagy minimalisan edzett.
Belsore legyen a legjobb baratom : humoros oszinte megbizhato figyelmes odaado lelkileg eros. Legyenek kozos dolgok amiket szeretunk( sport zene ) legyen azert hullamhosszon a jovokepunk.
Mivel leginkabb ateistanak mondanam magam ne eppen egy vallasos srac van mellettem. Zeneben sem szeretem eppen a noies vagy a tuctuc meg miley cirusokat vagy eppen ratatata bustakat, tehat o se halgasson mondjuk one directiont. Mert ha en megyek koncertre vele egyutt szeretnek menni de szeretnem ha jol is erezne magat.
Szerencsere egy ideje mar megtalaltam a szamomra tokeletes pasit. De bevallom o elotte a barna szem volt a maniam. O miatta valtozott az idealom, egyszeruen elveszek a szemeben es a szemelyisegben. Szoval szemely szerint az en idealom nem "fix". Engem a belso fog meg igazan utana szeretek bele a kulso apro reszletekbe. De a nagy orra es beesett szemre egybol felfigyelek az utcakon.
Külso: legyen sportos, magasabb mint én, ne tul vékony, ne tul kövér, hanem olyan sportos alkat
Belso: legyen kedves, megerto, vicces, lehessen vele hülyéskedni
Na szóval...
Belsőre legyen kedves, megértő, ne szégyeljen, merjen felvállalni, szeressen hülyéskedni, és legyen sok közös témánk-->tudjunk min beszélgetni, vitatkozni(igen, ez is fontos):)
Külsőre: egy időben azt hittem, hogy lesz olyanom, hogy ideál...aztán rájöttem, hogy mindig csak egy megmagyarázhatatlan okból tetszett meg fiú:) Úgyhogy nincs olyan, ami fontosabb lenne...persze pl. egy kopasz fiú valószínűleg nehezebben tetszene meg...Viszont vannak olyan kizáró okaim, mint pl. ne legyen páwa, ne legyen piercinges,stb.:)
Érdeklődés, ugye, olyan legyen, legalábbis hasonló, mint az enyém:)...
16/L
Mindenki kisregenyt irt, pedig ha egyszer jon egy srac akkor o siman felrughatja az idealod.
Mint nalam... Idealom volt a szoke haj kek szem... Jott a srac (majd 2 eve!) es a ket barna szeme es a sotetbarna haja (szinte mar fekete) megvaltoztatott es felboritott mindent...
Ennyit az idealrol...
Külső: szőkésbarna, zöld szem magasabb nálam
Belső: Egészítsen ki engem, és szeressen, legyen megbízható, és kedves. :)
14/L
nincs úgy kifejezetten ideálom,mindig akivel összejövök,és együtt vagyunk.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!