Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek mi az ideálotok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mi az ideálotok külső és belső?

Figyelt kérdés
Minden lány barátomnak/ismerősömnek azok a páva gyerekek jönnek be. Nektek milyen fiúk tetszenek? :)
2016. jan. 9. 18:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Én tetszek nekik! :D *high five*
2016. jan. 9. 19:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre annyi igényem van, hogy legyen magas (mert 180 centi vagyok), illetve igényes legyen.

Belső: intelligens, humoros, őszinte, megbízható, türelmes, határozott és szenvedélyes. Illetve legyen valamilyen jövőterve, tehát tudja, mit akar magával kezdeni.

2016. jan. 9. 19:06
 3/14 A kérdező kommentje:

Az majdnem én vagyok :D

2016. jan. 9. 19:12
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
2 es ajánlom neked ismerősöm 190 magas és nagy szenvedélye van a szeszesital iránt
2016. jan. 9. 19:17
 5/14 anonim ***** válasza:

külsőre ne legyen olyan kigyúrt, se olyan vékony. normális. és szintén magas. egyszerű ruházata legyen, talán kicsit lazább. a hajnál nekem nem nagyon tetszenek ezek a páva gyerek frizurák, de ha kicsit felnyírt az még okés.

belsőre őszinte, vicces, véleménynyilvánító, magabiztos, álljon ki azért amit gondol, nem kell túl bulizósnak lennie, én sem vagyok az, okos...

2016. jan. 9. 19:26
 6/14 anonim ***** válasza:

Legalább 180 cm magas, nem kigyúrt hanem mackós alkat, a hosszú, fekete haj előny. Meg ha különleges a szemszíne. :)

Legyen férfias, határozott, hűséges, őszinte, és ne féljen kimondani amit gondol/érez. Adjon okot hogy megbízzak benne. Az pedig amiért nagyon harapok a cigizés. Ha egy pasi cigizik, akkor szóba sem jöhet. Az plusz jó ha sok közös érdeklődési körünk van, és nem túl különbözőek a személyiségeink (nem jár minden nap buliba/társaságba (nem vagyok túl szociális ember)).

De a legeslegfontosabb, hogy szeressen és elfogadjon ahogy vagyok, és ne akarjon megváltoztatni. Meg ne azért legyen velem, mert én vagyok jelenleg az egyetlen opció, hanem mert tényleg van bennem valami, ami megragadta, és szívesen van velem.

Lehet hogy ez így soknak tűnik, de ezek nekem nagyon fontosak, még ha válogatósnak tűnök is sokaknak... pedig szerintem pont nem nagy elvárások. És ha ez meg van egy pasiban, és nagyjából velem egy korú, akkor sok esélye van. :)

19/L

2016. jan. 9. 19:33
 7/14 anonim ***** válasza:

kulso: 1.80m. es legyen olyan fiu formaja, en a fiukat szeretem.

belso: humoros, laza celtudatos, kiegyensulyozott, kedves, eletrevalo es a termeszet szereto. de szeressen mulatos zenekre tancolni legalabb annyira mint en! imadom ha a fiuk hivnak muoatosra tancolni. :) 17/l

2016. jan. 9. 19:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, mire bekövetkezik náluk a kapuzárási pánik, akárki jó lesz nekik :D
2016. jan. 9. 19:53
 9/14 anonim ***** válasza:

Külső: Legyen nálam magasabb(160cm:D),testalakata mackós leginkább vagy izmos,haj-,szemszín mindegy.

Belső: Megbízható,szeressen úgy ahogy vagyok,megértő,ne legyen buta,de nem kell a legokosabbnak lennie,vicces,lehetőleg ne cigizzen(de ez sem baj),ne legyen túl otthon ülős. 16/L

2016. jan. 9. 20:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Kulso: minimum 180cm legyen, sotet haj, kek szem, feher fogak, szep mosoly, ne legyen se tul vekony se tulsulyos, adjon a kulsejere, legyen kisugarzasa, ne hordjon szines neonos cuccokat.

Belso: legyen humora, legyen romantikus de ne tul nyalas, ne legyen agressziv veszekedos, ne legyen bekepzelt de azert onbizalom hianyos se, ne legyen lusta, tiszteljen engem es szeressen teljes szivebol, legyen megbizhato, ne legyen feltekeny tipus...

Meg sokkat tudnak irni de kb. ezek a legfontosabbak szamomra lehet kicsit sok az elvarasom de ez van. ;)

16L

2016. jan. 9. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!