Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16-20 éves fiúk nektek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-20 éves fiúk nektek a külső vagy a belső számít jobban?

Figyelt kérdés
2015. nov. 19. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem leginkább belső. Egy kicsit a külső is (hazudnék ha azt mondanám hogy nem), de a belső a mérvadó.
2015. nov. 19. 22:30
 2/8 anonim válasza:
Mièrt csúnya vagy?
2015. nov. 19. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Első látásra a külső de ha nem csajozásnak indul az ismerkedés akkor van h meg fog a belsője is a csajnak már ha nem sokkal rosszabb az átlagnál
2015. nov. 19. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindkettő egyformán.
2015. nov. 19. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha csajozok, akkor nyílván külső, de ha csak szimplán ismerkedek, akkor megtud fogni a nagyon jó belső. Amúgy volt már nem olyan szép barátnőm is, aki miatt ugye csesztettek, hogy miert pont vele jottem ossze. En l*szartam a véleményüket, nem foglalkoztam velük. Ès a szakításnak sem ez lett az oka. :)

17/f

2015. nov. 19. 23:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Külső megfog a belső megtart.

Sajnos nálam úgy van ,hogy ha nem vonzódok a külsejéhez ,akkor nagyon nehéz ellensúlyozni a belsővel.

2015. nov. 20. 01:54
 7/8 anonim ***** válasza:
kis off: itt szinte minden fiú azt mondja, hogy inkább a külső számít...ezek után miért van az, hogy a lányok akik ezen az oldalon hasonlókat írnak rögtön rinbancok lesznek? Annyira elegem van ebből, hogy a fiúk mehetnek a külsőre az normális, de a lányok mekkora köcsögök, hogy nem randiznak a csúnyább fiúkkal...Vonjuk már le a tanulságot, hogy nem nemtől függ, hogy kinek mi kell! És van olyan akinek alig számízt a külső...és az se hazudik aki lányként írja ezt...
2015. nov. 20. 07:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Én csak azt várom el egy lánytól amit én tudok nyújtani. Tehát egy elég jó külső összképet. A belső nálam nem annyira fontos, mivel minden ízlést, gondolkodásmódot meg tudok érteni, el tudok fogadni. Egyetlen egy kikötésem van. Mikor vele beszélek ne érezzem butának. Csak ez az egy kikötésem van belső terén. Lehet, hogy ez felszínes amit most leírtam, de sajnálom, én is emberből vagyok :D (18F)
2016. jan. 9. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!