Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
Közel kerülsz hozzá, bókolsz neki, a kedvében jársz.
Részletezzem privátban?
2/6 anonim válasza:
Tudnál írni részleteket akár privátba?
3/6 anonim válasza:
#2 vagyok
Mármint a kérésem nem az első válaszolóhoz írányult hanem a kérdezőhöz.
4/6 anonim válasza:
csajozni nem nehéz...minden lányt meg lehet szerezni...mondj neki pár szép dolgot tegyél meg érte pár extrémnek tűnő mégis egyszerű dolgot és máris be van fűzve...találni valakit akinek ezt őszintén elő tudod aadni na az k**va nehéz
5/6 WTFB válasza:
Szia,én is 13 vagyok.
Amit én már meganultam,hogyha egy lányt ebben a korosztályban dícsérsz+bókolsz neki akkor nagyon fel tudod dobni a kedvét meg minden...
(EZ A MÓDSZER CSAK A KÖZELKERÜLÉSBEN SEGÍT)
6/6 anonim válasza:
Kezdjetek el beszélni. Szépen lassan faggasd ki, hogy mi a kedvenc virága, hol lakik, mi a kedvenc csokija. Írj szerelmes levelet. Kérd meg egy idősebb ismerősödet, hogy kézbesítse a csomagot. (Azért ne postán, hogy tudd a reakcióját).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!