Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezt ti sem értitek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ti sem értitek?

Figyelt kérdés
Minap délután suli után, elkezdtem beszélgetni a lánnyal aki tetszik nekem, sokat beszélgettünk, volt közös téma. Kérte is hogy még ne menjek el, közel két órát elvoltunk. Ma reggel láttam, hogy valami nincs vele rendben, megkérdeztem, hogy segíthetek-e,hozzak-e valamit? Erre elküldött, hogy hagyjam békén és szálljak le róla, ott is hagytam egy szó nélkül. Szerintetek mi lehet a baj, túl gáznak tart, esetleg be tudható annak, hogy rossz napja van?Mellesleg megkért a beszélgetés után, hogy amikről beszélgettünk maradjon a kettőnk titka, talán azt hiszi, hogy elmondtam valakinek? Mi lenne a helyes cselekedet szerintetek? (14/F)
2016. márc. 4. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet megjott neki ezer egy baja lehet ezen kivul

Hat en nem biztos hogy ott hagytam volna bar attol fugg hogy milyen hangnemben mondta

2016. márc. 4. 22:32
 2/4 A kérdező kommentje:
kissé emelt, erőltetett hangnemben mondta. #1 Én is erre gondoltam. :/
2016. márc. 4. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Legfeljebb kérj tőle bocsánatot amiért szó nélkül elmentél ha legközelebb látod, és nyugtasd meg, hogy nem mondod el senkinek. Lehetséges, hogy más baja volt és azért bunkózott, de nem tudhatjuk. Minden esetre nem valami érett viselkedés még egy 14(?) évestől sem, amit produkált... De az is lehet, hogy nem biztos a dolgában("a fiúk űrlények"), megijedt, és azért volt ilyen. 17/L
2016. márc. 5. 02:06
 4/4 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm szépen, megnyugtató volt, olvasni. Igen, 14 éves ő is, kicsit szerény természetű, lehet, hogy igazad van. :D
2016. márc. 5. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!