Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdejek ezzel a fiúval? FONTOS
Figyelt kérdés
meghívott randira és a srác jól néz ki,focista.De hogy is mondjam..Elég unalmasnak tartom és nem tudom hogy miröl fogunk beszélni.Azt hiszem hogy nem nyílik meg felém eléggé vagy csak szimplán ilyen unalmas.A külsője megragadott de miután jobban megismertem hogy ilyen 'unalmas' pl feldobok egy témát ő pedig nem tud rá válaszolni csak ezek a sablonos válaszok.Mindig rámír és elvárja hogy én dobjak fel témát.
Lesz ebböl még valami vagy ne foglalkozzak vele?:( 16/L
2016. márc. 4. 21:25
11/12 anonim válasza:
Ha egy ilyen sráccal is elmész randira, akkor nem értem, én miért nem találok naponta "10" lányt randira :DDD
Jó beszélgetőpartner vagyok, nem vagyok unalmas és találok jobb elfoglaltságot a focinál. :))
Leadtad a szintet.
12/12 anonim válasza:
(Nem sakarlak megsérteni kedves utolsó, mert nem rossz indulatból írok) Csupán csak tényeket közlök. Nyilván, azért nem találsz magadnak lányt, mert nincs olyan "Adonisz" kinézeted, mint a focistáknak..... Ezt sajnos gyakran tapasztaltam..... Itt a környéken csak "YOLO SWAG" focista srácokat látok lánnyal... 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!