Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy lány képes azért járni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány képes azért járni egy fiúval pusztán azért mert gazdag?

Figyelt kérdés
Tudom elég fura kérdes...de én már hallotam ilyet.Tehát a lány nem is szereti,csak pusztán azért van vele mert elkényeszteti.

2016. febr. 26. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Amennyiben egy lotyóqrváról van szó, képes. Rendes lány, aki morálisan ad magára nem képes, ha nem is "kényeztetésről" (brr..már ez a kifejezés is milyen patkányság) van nála szó, hanem komoly anyagi gondokról, inkább éhen hal.
2016. febr. 26. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen képes...sajnos ilyen világban élünk de az ilyet hamar ki lehet szúrni szval no para.
2016. febr. 26. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak azért képesek valakivel járni. Mert ők nem szeretnének dolgozni, vagy ha igen akkor csak olyat amihez nem kell sok ész. Persze akad kevés kivétel.
2016. febr. 26. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kevésbé jó anyagi helyzetű családból származó fiúba szeretem bele de nem cserélném le egyetlen gazdag csávóra se nekem tökéletes imádom lehet anyagilag nem kő gazdag de ennél van sokkal fontosabb is pl,hogy belül aranyos édes.Leszarom az anyagiját nekem ő a mindenem és erre büszke is vagyok.(:
2016. febr. 26. 16:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, képes.
2016. febr. 26. 16:49
 6/7 A kérdező kommentje:
4-es na ez nagyon-nagyon jó hozzáállás...igy kellene minden lánynak viselkednie!!
2016. febr. 27. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:

én sem szeretem, ha csak a pénzért vonzódik valaki a másikhoz. nem védeni akarom őket, de mivel jobb, ha csak a külseje, vagy akár csak az esze miatt vonzódik valaki?

szerintem önmagában bármelyik tulajdonság kevés és csak a személyiséggel, stílussal, viselkedéssel és egyéb tulajdonságokkal együtt képesek igazán értékké válni, mert egy szép/gazdag/okos ember viselkedése ugyanúgy lehet bunkó és értéktelen.

de azt honnan tudod, hogy aki a pénze miatt van a másikkal, az nem szereti? van akinek egy mosolya, helyes arca, jó humora, hangja, vagy egyéb megnyilvánulása kelt vonzalmat a másikban. honnan tudod, hogy az nem képes valakiben vonzalmat kiváltani, ahogyan a pénzével tud örömet szerezni? szerintem általában nem maga a pénz tudata vonzó ezekben az esetekben sem. nem hiszem, hogy a bankszámlát/pénztárcát csekkolják és már elég is a pénz megléte, hanem az a fontos, hogy mennyit hajlandó ebből rájuk fordítani és az ajándékok, utazások, programok örömet okoznak, az öröm forrása pedig az a férfi, aki a pénzével lehetővé teszi.

2016. febr. 27. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!