Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány képes azért járni egy fiúval pusztán azért mert gazdag?
én sem szeretem, ha csak a pénzért vonzódik valaki a másikhoz. nem védeni akarom őket, de mivel jobb, ha csak a külseje, vagy akár csak az esze miatt vonzódik valaki?
szerintem önmagában bármelyik tulajdonság kevés és csak a személyiséggel, stílussal, viselkedéssel és egyéb tulajdonságokkal együtt képesek igazán értékké válni, mert egy szép/gazdag/okos ember viselkedése ugyanúgy lehet bunkó és értéktelen.
de azt honnan tudod, hogy aki a pénze miatt van a másikkal, az nem szereti? van akinek egy mosolya, helyes arca, jó humora, hangja, vagy egyéb megnyilvánulása kelt vonzalmat a másikban. honnan tudod, hogy az nem képes valakiben vonzalmat kiváltani, ahogyan a pénzével tud örömet szerezni? szerintem általában nem maga a pénz tudata vonzó ezekben az esetekben sem. nem hiszem, hogy a bankszámlát/pénztárcát csekkolják és már elég is a pénz megléte, hanem az a fontos, hogy mennyit hajlandó ebből rájuk fordítani és az ajándékok, utazások, programok örömet okoznak, az öröm forrása pedig az a férfi, aki a pénzével lehetővé teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!