Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdejek ezzel a fiúval? FONTOS
meghívott randira és a srác jól néz ki,focista.De hogy is mondjam..Elég unalmasnak tartom és nem tudom hogy miröl fogunk beszélni.Azt hiszem hogy nem nyílik meg felém eléggé vagy csak szimplán ilyen unalmas.A külsője megragadott de miután jobban megismertem hogy ilyen 'unalmas' pl feldobok egy témát ő pedig nem tud rá válaszolni csak ezek a sablonos válaszok.Mindig rámír és elvárja hogy én dobjak fel témát.
Lesz ebböl még valami vagy ne foglalkozzak vele?:( 16/L
Nem muszáj vele randiznod..Én nem foglalkoznék vele.
De a focistákra pattannak a lányok, nem hiszem, hogy pont rám fogsz hallgatni.
Irj ossze par temat es beszeltesd te 😃 ha igent mondtál...
16F
Nekem is vannak hasonló fiú ismerőseim szóval teljesen meg tudlak érteni, azt vettem észre hogy nem kell ahhoz folyton beszélgetni hogy jól érezd magad a másik emberrel. Ha akar tőled valamit úgyis elárulja, neked csak annyi a dolgod hogy mosolyogsz és magától elmondja majd hogy mit is akar.
Nekem ez mindig bevélik nem csak fiúknál.
Remélem tudtam segíteni egy kicsit :)
U.I: Lehet hogy ha kettesben vagy vele könnyebben megnyílik mint mondjuk egy társaságban, pl suliban.
17L
Köszönöm a válaszokat))
Elmegyek vegülis tényleg semmit nem veszítek lehet csak szégyellős még vagy nem tudom ..De majd ezután meglátom hogy lesz e ebbol egyeltalán valami vagy sem:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!