Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon szeret engem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeret engem?

Figyelt kérdés
Ma így kint voltunk a haverokkal meg néhány csaj,és engem kifaggatott az a csaj akibe szerelmes vagyok,hogy kibe vagyok szerelmes.Végül csak bevalottam neki,hogy belé vagyok.Aztán láttam hogy meglepődött,aztán leültem,és egyből mellém ült.Nem mondott semmit,én pedig azért nem mondtam el neki,mert jár valakivel,de mondja hogy kicsit idegesítő tud lenni a pasija.Velem jól el van,nevet a vicceimen,sok közös van bennünk,meg sokat beszélgetek vele.Valamennyire érzem hogy közeleg,de ugye nem tudom pontosan mert ugye van barátja.

2016. márc. 4. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk miért nem kérdezted meg tőle?

Amúgy nagyon bátor vay hogy meg merted kérdezni, az itteni felhasznalók 70%-a nem merte volna :D

2016. márc. 4. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de ne hajts rá, beszélj vele, kérdezösködj a barátjáról! :)
2016. márc. 4. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is bejössz neki egy picit csak még titkolnia kell.
2016. márc. 4. 19:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Ez most bíztató volt.
2016. márc. 4. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is tetszel neki .Régóta van a barátjával együtt?
2016. márc. 4. 21:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Annyira nem,kb 3 hónapja,de volt olyan 3 hét veszekedés volt köztük.
2016. márc. 4. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!