Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk ez szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez szerelem?

Figyelt kérdés

Régen szerelmes voltam egy fiúba. Mostanra más csak barátok vagyunk. De tényleg :D És a fiúnak is más lány tetszik. Jól el hülyülünk és viccelődünk egymással. VISZONT!

Bármikor ha látja rajtam, hogy valami bajom van megkérdezi, hogy hogyan tudna segíteni, hogy jobb kedvem legyen. És addig nem hagyja abba amíg el nem mondom neki, hogy mi a baj. Mindig megnevetett ilyenkor. :)

Fiúk ha nektek van egy lány barátnőtök (tényleg barát) akkor ezt csak egy egyszerű baráti törödés tőletek?

2016. febr. 28. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Amúgy sem hiszek a fiú-lány barátságban:/

Úgyhogy igen:)

2016. febr. 28. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen
2016. febr. 28. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon sok fiú barátom van és közülök 10ből 7 ilyen.De viszont ez alapján sem lehet általánosítani és azt mondani hogy a fiún akiről te beszélsz csak a baráti törődéés jelei láthatók.Mert az egy dolog hogy az én fiú barátaim ilyenek és nagyon jól ismerem őket ahoz hogy tudjam biztos nem szerelmesek belém csak nagyon jó barátok.

De ettől függetlenül az akiről te beszélsz annak lehet bejössz.:)

2016. febr. 28. 17:04
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyen lány barátom, de ő a nagy szerelmem is.. mindkettőnknek szokott kapcsolata lenni, amit egymással mélységesen meg is tudunk beszélni..:) ez mondhatni egy másfajta szerelem^^
2016. febr. 28. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
hirtelen fellángolás ami idővel csillapodik majd
2016. febr. 28. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Háát... én személy szerint ilyet még nagyon jó baráttal sem csinálnék. Bár, ahogy előttem is írták minden fiú más, de szerintem szeret téged. :)
2016. febr. 28. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!