Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé hülyeség, de azért valaki? :'D
Figyelt kérdés
Az 576kbyteban megtetszett nagyon a pultos csávó.Tudom,hogy baromság,de na.Ha arra járok ,akkor mindig beugrom oda,mindig veszek valamit.Szerintetek hogy tudnám elérni,hogy felfigyeljen rám ,vagy valami ilyesmi?:'D2016. febr. 28. 00:37
3/10 A kérdező kommentje:
Kecskemét és 17leszek.
2016. febr. 28. 09:57
4/10 anonim válasza:
Hány éves az illető, kb? De szerintem nincs sok esélyed, valószínűleg van már párja. Ismerkedj velem, kb 60 -re lakok Kecskeméttől :D
5/10 anonim válasza:
#4-es, seriously? Volt már bárki, akinél bevált volna ez a stílus?
6/10 anonim válasza:
Nem régóta vagyok gyakori kérdéseken :D, de egyébként volt valaki akivel ismerkedtem, csak ő, hogy is mondjam xd.. eléggé idióta volt. Olyan akin kb alig ha lehet segíteni :/
Szakított a barátnőjével, segítséget kért. Elkezdtünk beszélgetni, hogy mivel terelhetné a figyelmét. De hát aztán nem értem vele semmit. Nem akart semmire hallgatni :D
Meg amúgy miért ne lehetne ismerkedni? :)
7/10 A kérdező kommentje:
Olyan 20év körüli lehet.:o
2016. febr. 28. 12:05
8/10 anonim válasza:
Nagyon nem tudsz mit tenni, menj oda hozzá, mond meg neki, hogy ne haragudj, de biztos észrevetted, hogy mostanában sűrűbben járok ide. Az az igazság, hogy nagyon helyesnek tartalak és hát szeretném megkérdezni, hogy lenne e kedved meginni velem valamit valamikor?
Ennyi, akkor kiderül, hogy mit mond.
9/10 anonim válasza:
A lányok már mindenkire képesek ráugrani...
10/10 anonim válasza:
Szerintem azért így konkrétan még ne vallj be semmit, nem biztos, hogy abból olyan jó sülne ki. Inkább menj be tényleg gyakran, ülj oda közel hozzá, legyél kedves, mosolygós (azért persze nem úgy, mint a "tejbetök"), és esetleg elkezdhetsz vele beszélgetni valami általánosabb témáról, vagy a munkája kapcsán, vagy akármi. Eleinte szerintem az ilyesfajta közeledés jobb lenne. Aztán később, ha jól kijöttök, akkor jöhet a többi. Bár néhány ilyen beszélgetés után, ha bejössz neki, biztos ő fog lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!