Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pár napja érzem, hogy néha...

Pár napja érzem, hogy néha fáj a végbél nyílás fölött az a csont, amikor nem egyenesen ülök eléggé fáj, lehet, hogy hülyeség nem értek hozzá de nincs köze a prosztatâhoz? 28 éves vagyok

Figyelt kérdés
El kéne menni urològushoz,? Nem sűrűn fâj de zavar.Néha gyenge a vizelet sugàr is.Nem gyakran végzek önkielégizést szerinzem ezért szokott fàjni ott a hasam alatt jobb és bal oldalt.Valmi húgyuti szervek vannak ott egyszer kérdeztem.Gondolom a ritka magömlés miatt duzzadnak meg néha a heréim is

2015. ápr. 10. 22:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Na várjunk csak, a farokcsont a végbélnyílásodtól hátrafelé van, a prosztatád meg előrefelé. Nem mindegy, hogy hátul fáj, vagy elöl.

[link]

Látod, a farokcsont a gerinced folytatása, míg a prosztata ott ül a húgyhólyag alatt (és ott nincs csont).

Ha akadozik a vizeletsugár, és fáj a prosztatádnál, akkor fennállhat egy gyulladás. Urológushoz kell ezzel menni, oda nem kell beutaló, csak időpontot kell kérni.

2015. ápr. 11. 08:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Én 2 részre venném ezeket a tüneteket.A csont ami fáj,farokcsontnak nevezik ,és a gerinchez tartozik.

Ez a reuma orvosra tartozik .De van amit te is kiszűrhetnél,gyakoribb maszti,változik e valami.Az orvos sem mindenható .

2015. ápr. 11. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!