16 éves vagyok és van 2 görbe fogam, ami engem eléggé zavar, de viszont a körülöttem lévők azt mondják, h hülyeség és nem is szembetűnő, csak bebeszélem magamnak. Hordjam a fogszabályzóm?
Szia!
Szerintem hord, mindenképpen.
Én a kislányomat vittem fogszabályzásra (még csak 9 éves) de tudom, hogy nagyon fontos. Később sok múlhat a megjelenésen aminek a szép mosoly fontos része.
Félre ne érts, az nem számít, hogy valaki alacsony, telt, vörös vagy fekete. De ha választani kell, mindenki a szép mosolyú bemondónőt, légiutaskísérőt vagy recepiós választja munkatársnak. Nem tudom a kislányom mi akar majd lenni. De nehogy már ez legyen az akadály. :)
Biztosan nehéz lesz neked. És nem kizárt, hogy beszólnak.
De nekem van barátnőm aki felnőttként (26 évesen) hordott fogszabályozót. Még be is pasizott az idő alatt. Úgyhogy... nem mindenkit zavar. :)Az egyik kollégám kislánya (13 éves) úgy hordja mint valami testékszert.
Nem hajlandó cikinek látni. Különlegesnek látja ami másnak nincs. :)))
Bocs ezt úgy érted,hogy már van fogszabályzód de eddig nem hordtad? Akkor mielőtt feltennéd menj el ismét fogorvoshoz és nézesd meg jó e egyáltalán. Ez nem olyan mind a régen hordott napszemüveg, hogy kicsit kiment a divatból de a célnak tökéletesen megfelel. több kár okozhat mint hasznot.
Egyébként pedig nem ciki a fogszabályzó. Nekem 23 évesen volt.
"Ennyi idős korban márcsak rögzített fogszabályozót kaphatsz, kivehetőt nem."
18 éves vagyok és most kaptam kivehetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!