Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek itt az ideje hogy feladjam? Mit tegyek?
Van egy lány akivel körülbelül 10 hónapja beszélgetek és elég jól elvagyunk.Én az elején bevallottam neki hogy szeretem de ő azt mondta hogy csak barátom akar lenni
Ez természetesen nem rontott semmit a kapcsolatunkon nem pattintott le vagy ilyesmi és minden ment tovább..
Sajnos innen a barátságunk nem jó irányba haladt mivel most úgy állunk h legjobb barátok vagyunk és mindent elmondunk egymásnak..
Én már többször is utaltam arra(megint) hogy kedvelem és láttam rajta hogy nem zavarja a dolog és örül neki..
Szerintem azt is látja hogy eléggé tetszem neki de valahogy nem akar összejönni az hogy járjunk...
Hiába teszek akármit nem sikerül..
Mikor azt meséltem neki hogy jó lenne találkozni örült neki és jó ötletnek tartotta..
Minden nap beszélgetünk de sajnos kissé messze élünk egymástól tehát még személyesen nem is láttam soha..
Szerintem a legjobb megoldás, ha őszintén beszélsz vele a konkrét érzéseidről, nem csak utalgatsz. Mondjuk mérlegelned is kell, hátha ezzel elszállna a barátság is. De én akkor is az őszinte kommunikációt tartom a legjobb opciónak, mert nem lesznek benned kételyek legalább utána, bárhogy is alakul...
Mennyire vagytok amúgy messze egymástól? És hány évesek vagytok?
Én 18 vagyok Ő pedig 16
Biztosan nem fogok vele őszintén beszélni vele arról amit érzek mert biztosan lepattintana mert utálja ha konkrétan szerelmet vallanak neki...
Ő inkább olyan akit hagyni kell h beleszeressen az illetőbe
Ha megmondanám neki biztosan nemet mondana..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!