Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy osztálytársam aki már tetszik egy ideje.
Figyelt kérdés
8.os vagyok szal mindjárt ballagás még egy pár hónap😔.És én nagyon szeretnék ezzel a fiúval járni mert vicces meg nekem nagyon szimpi 😄😄😍😄.Ráadásul még egy utcába is lakok vele és minden reggel látom mert ugyanarra megyunk suliba és előttük megyek el.Csak ő bicóval jár én meg gyalog.Minden reggel amikor látjuk egymást köszönünk egymásnak kb.ennyi a napi beszélgetésünk:(de természetesen a suliba is látom.Szerintetek mit tegyek hogy megszerezzem?pl:szólitsam le hogy várj már meg vagy valami??pls segítsetek!!!!!2016. febr. 1. 16:48
1/4 anonim válasza:
en végzös vok középsuliba nekem is kel 1 csaj :D
2/4 Stark2000 válasza:
Pl. kérd meg, hogy együtt menjetek suliba, és hogy várjon meg? :D Akkor kezdeményezhetnél egy találkozót beszélgetés közben, vagy csak kérdezz tőle, érdeklődj. Persze azért okosan és óvatosan, ne támadd le egyből, és TÚL egyértelmű jeleket se adj, csak finoman.. :)
3/4 anonim válasza:
Két ember között a leggyorsabb út a nevetés. :)
15/L
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket.
Hat nevetés az van mint a tenger.😂😂😂😂😂
2016. febr. 1. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!