Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik az osztálytársa...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik az osztálytársam, tudom, hogy nem lehet az enyém, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Remélem jó kategóriát választottam... Hol is kezdjem? Már egy ideje tetszik nekem ez a csajszi, jókat szoktunk beszélgetni, aranyos, szép, inteligens, csak éppen az a Nagy bökkenô, hogy Nagy katolikus életet él, ami nekem nem nagyon fekszik. Lassa felemészt a gondolat, hogy sohasem lehet az enyém. Gyakran feszengek, remegek, elkezdenek izzadni a tenyereim. Mit tehetnék, hogy valamivel eltereljem a gondolataimat? A válaszokat elôre is köszönöm. 16/f

2016. jan. 4. 23:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Attól hogy vallásos, még lehet élete, lehet normális, lehet jófej. Attól, hogy te azt se tudod mi az hogy vallás (nem vagy vele tisztában, mert csak a filmekben látod), nem zárja ki hogy együtt legyetek. Nem kell mindenben amúgysem egyetérteni két embernek. Legyél toleráns. Ha meg azért sem akarod, akkor ne ne sírj, hogy nem lehet a tied. Dönts...
2016. jan. 4. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!