Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tegyek? Szerethet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tegyek? Szerethet meg? SOS!!

Figyelt kérdés

17eves fiu vagyok es 15 eves lanyba vagyok szerelmes. 6 honapig jartunk. Es mar ez a 3.hete konyorgok neki hogy fogadjon vissza. Az eletem neki adnam.

Barmit megteszek erte. Osszevesztunk es megakartam olelni es adot 2 pofont. Es enis adtam neki egyet ezmiatt nagyon szegyenlem magam. Mar 10000x bocsanatot kertem. Es azert tisztelem nagyon ot mert nekem adta a szuzesseget.Mit kene tegyek hogy visszafogadjon ????

2016. febr. 27. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehetetlen.

15/l

2016. febr. 27. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Ő is akart lefeküdni veled?

Nem tudom, mit csinálhatnál, de legelőször is várj...

Aztán nyugisan próbálj vele beszélni...

Sok szerencsét!:)

2016. febr. 27. 21:56
 3/5 not__found :( válasza:

Hali, ha nagyon a nyakára jársz azzal csak megutáltatod magad nem kicsit, és ezzel lefele viszed az esélyeidet..!

Hagyj neki egy kis időt, ne bombázd a szövegeiddel meg semmivel se hagyjad kicsit, nagyon nem jó hogy vissza ütöttél....! De megbántad és ezt tudtára is adtad tehát tudja hogy sajnálod nem kicsit. 3 hét eltelt és folyamatosan könyörögtél neki az nagyon nem jó... Ahogy mondtam hagyjad kicsit valószínű ez nehezedre fog esni de hagyjad kicsit... Szereted őt és ezt tudja és most fog kiderülni hogy ő is téged mert ha igen akkor meg fog bocsájtani!!! Várj 3-4 napot addig ne írj neki, mond meg neki hogy lehetőleg személyesen ha nem lehetséges akkor telefonban! Semmi esetre se face vagy sms meg hasonlókban!! Azt hogy teljes szívedből sajnálod, és hogy soha többet nem fog ilyen történni és ezt úgy hogy el is higgye (látszón rajtad illetve a hangodon) És hogy szereted őt mindenkénél és mindennél jobban és fogod is mert kellesz neki. Több nyálas szavak ne legyenek mert az már túlzás! Nagyjából ennyi. Esetleg ha nem bocsájt meg akkor hagyd még egy kicsit magára de nehogy megint folyamatosan a nyakára járj de azért add a tudtára hogy sajnálod és szereted!

Remélem tudtam segíteni! Majd írd meg mi lett. :)

2016. febr. 27. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:

en szerintem nem fog visszafogadni, ha szakitottatok, es ha meg meg is pofoztad, azt mar lesheted, ne is konyorogj, novessz faszt ha fiu vagy...

18/ l

egy kislanyt megutni, es eroszakoskodni vele....

2016. febr. 27. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Hagyd békén, ha szakított, szakított. Engem pl ez idegesít a legjobban, ha valaki nem fogja fel, ha pedig már elmondtam százszor, és ezen egy bocsi nem fog változtatni.
2016. febr. 27. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!