Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szerethet még?
Van egy fiú aki nagyon bejön és sokat próbálok a közelében lenni.Tegnap elbeszélgettünk komolyan arról,hogy megpróbálkozzunk egy kapcsolattal és ilyen választ adott:"Tudod milyen érzés amikor az akiért bármit megtennél úgy eldob mint egy régi játékot?Tudod,hogy Ő dobott el,de mégis folyamatosan magadat hibáztatod,hogy túl keveset nyújtottál neki.Hetekig ezen pörögsz és a végén drogokhoz nyúlsz,csak,hogy állítsd már le a gondolataid egy kicsit.Majd úgy ébredsz egyszer,hogy nem érzel már semmit.A félelmetes,hogy nem iránta nem érzel semmit,hanem már senki iránt.A családodra is úgy nézel mint bármelyik idegenre,kiölted az érzéseid,depresszióba esel.Túlléptem rajta,de az üresség megmaradt.Régen ha kerestem egy nap alatt 20-50 ezret a világ legnagyobb emberének éreztem magam,leírhatatlan érzés volt.Mára ennek az összegnek a többszöröse sem tud lázba hozni,egyszerűen nem érdekel.Ha boldoggá tudlak tenni megpróbálhatjuk,melletted állhatok mindenben,de szeretni nem tudok."
Van rá esély,hogy idővel kialakul valami érzelem benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!