Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nektek egy 10-es...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek egy 10-es skálan mennyire fontos az izmos test?

Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 15:30
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nemtudom ki,hogy ertelmezte azt amit kerdeztem:D

En nem arra celoztam,hogy valaki szarra gyurja magat hanem egy normalis izmos egeszseges testre ami meg elfogadhato:D Csak kivancsi voltam mi a lanyok velemenye tanulas mellett attol meg nyugodtan lehet tanulni,hogy eljarok terembe,eljarok hokizni rendszeresen stbstb:D

2016. febr. 28. 21:16
 22/25 A kérdező kommentje:

Tanulas mellett jo nyugodtan lehet edzeni*

Bocsi,elirtam:)

2016. febr. 28. 21:17
 23/25 anonim válasza:
56%

11-es gondolom egy nyikhaj 60kg-os vagy 120kg-os zsir paca lehet,aki jó nôt életében nem làtott,max képrôl.

Megsugom az összes csaj akivel voltam mind beindult az.izmos kisportolt testemre,hangsúlyozom újra az összes csaj odaàig volt,konkrétan randi nélkül hívtak szexelni,sôt bulihelyen ott volt a pasija és engem simogatott,és vihettem volna ha nincsen ott az utànfutója.

Jó testtel akàrmilyen nôd lehet,kövér vagy sovàny pasinak ami jut néha.

Tudod nekem 120 felett az IQ-m programozó vagyok konkrétan egyik legjobban fizetett a cégnél hetente 5-6 cég keres meg.Könyörögnek menjek ide menjek oda.

Na most mi lesz?

Ép testben ép lélek.

Aki izmos egyenlô hülye??

Gratulàlok neked.

Irigység csúnya dolog.

A sikerhez amúgy csak megjegyzem EQ fontosabb IQ önmagàban kakàt se ér.

2016. márc. 8. 09:25
 24/25 A kérdező kommentje:
:D Vegre valami ertelmes valasz;)
2016. márc. 8. 13:44
 25/25 Brandon41 válasza:
#11 A testépítés értelmetlen dolog lenne? Akkor légyszives olvassál már utána hogy milyen kedvező hatásai vannak (ha naturálban és mindent szabályosan csinálunk).
2020. jan. 4. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!