Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nektek egy 10-es...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek egy 10-es skálan mennyire fontos az izmos test?

Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 15:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%

az izomnak semmi funkciója nincs a 21. században, és nem is tartom izgatónak kifejezetten. A gyúrás az ostobák mentsvára. Inkább legyen 140es IQ-ja és ambíciói, mint hogy 140et tudjon fekve nyomni...

persze a fittség fontos, meg hogy tudjon bevásárló szatyrokat cipelni, de kb. ennyi :D Aki ennél tovább gyúr azt nemes egyszerűséggel hülyének nézem.

2016. febr. 28. 17:04
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
hogy pontozzak is: 10/2
2016. febr. 28. 17:05
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
#8: A focisták 80%-a egy szál bél, milyen izomról beszélsz?
2016. febr. 28. 17:45
 14/25 anonim ***** válasza:
10/5 fontos, hogy ne legyen az. Amúgy nem ez döntő, de jobb szeretem a vékony, max szálkás nem túl izmos fiúkat. (nem páwákat értem ez alatt csak ma már minden sovány fiút annak mondanak)
2016. febr. 28. 18:13
 15/25 anonim ***** válasza:

#5 igazad van :)

10/5 azért legalább annyira legyen fitt és izmos mint én

2016. febr. 28. 18:15
 16/25 anonim ***** válasza:
Csak a ringyókat érdekli az ilyesmi, az olyan lánynál még megértem az elvárásokat akik szintén edzenek és nem úgy néznek ki ahogy kiestek az anyjukból, de a többinek semmi joga elvárásokat gyártani.
2016. febr. 28. 18:39
 17/25 A kérdező kommentje:

11-Es azt megtarthattad volna jo nyugodtan magadnak.

140Es IQ mellett mivan ha tud 140 et fekve nyomni?

Inkabb mentel volna egy kerdessel feljebb de legalabb jot rohogtem:)) Gondolom mindenestol 40 kg vagy de azert neznel ugy ki mint paran:) (Nem a 110 kg sulyu szarra gyurt emberekre gondoltam)

2016. febr. 28. 19:36
 18/25 anonim ***** válasza:
75%
#17 bocs, hogy válaszolok a témában és ez nem egyezik a te véleményeddel (látom jött is a downvote). Mint láthatod, a többség úgy van vele mint én. Hiába gyúrtál, izomjani. Akinek 140es az IQ-ja, az értelmesebb elfoglaltságot is talál annál, hogy súlyokat emelget. Vannak normális sportok is. A gyúrás öncélú és értelmetlen, ráadásul a legtöbb nőt érdekli az izmos test. Ez van.
2016. febr. 28. 19:46
 19/25 anonim ***** válasza:

#18 mármint a legtöbb nőt NEM* érdekli az izmost test.

Csak az alapvető fittség, egészséges életmód szintjéig.

2016. febr. 28. 19:47
 20/25 anonim válasza:
67%

Én ugyan férfi vagyok, de egy dolgot azért mégiscsak megemlítenék..

Még ha nem is tudatosan keresik a nők az izmosabb, jobb kiállású férfiakat, tudat alatt akkor is inkább vonzóbb lesz számukra egy magasabb jobb fizikumú férfi, egyszerűen ez maradt ránk az evolúció során..

(Bár az ideális testkép folyamatosan változott az évtizedek/századok során, a robusztus, izmos férfi test mindig is büszkeség, erény volt egy férfi számára, és véleményem szerint az így is marad(t).)

2016. febr. 28. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!