Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek egy 10-es skálan mennyire fontos az izmos test?
az izomnak semmi funkciója nincs a 21. században, és nem is tartom izgatónak kifejezetten. A gyúrás az ostobák mentsvára. Inkább legyen 140es IQ-ja és ambíciói, mint hogy 140et tudjon fekve nyomni...
persze a fittség fontos, meg hogy tudjon bevásárló szatyrokat cipelni, de kb. ennyi :D Aki ennél tovább gyúr azt nemes egyszerűséggel hülyének nézem.
#5 igazad van :)
10/5 azért legalább annyira legyen fitt és izmos mint én
11-Es azt megtarthattad volna jo nyugodtan magadnak.
140Es IQ mellett mivan ha tud 140 et fekve nyomni?
Inkabb mentel volna egy kerdessel feljebb de legalabb jot rohogtem:)) Gondolom mindenestol 40 kg vagy de azert neznel ugy ki mint paran:) (Nem a 110 kg sulyu szarra gyurt emberekre gondoltam)
#18 mármint a legtöbb nőt NEM* érdekli az izmost test.
Csak az alapvető fittség, egészséges életmód szintjéig.
Én ugyan férfi vagyok, de egy dolgot azért mégiscsak megemlítenék..
Még ha nem is tudatosan keresik a nők az izmosabb, jobb kiállású férfiakat, tudat alatt akkor is inkább vonzóbb lesz számukra egy magasabb jobb fizikumú férfi, egyszerűen ez maradt ránk az evolúció során..
(Bár az ideális testkép folyamatosan változott az évtizedek/századok során, a robusztus, izmos férfi test mindig is büszkeség, erény volt egy férfi számára, és véleményem szerint az így is marad(t).)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!