Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem, sőt, szerelmes vagyok belé. ( egy nagyon jó barátom ) Nem tudom eldönteni, hogy ő mit érezhet irántam, mert ad olyan jeleket ami miatt hihetem azt, hogy viszonozza az érzelmeimet, de utána meg nem ad rá okot, hogy azt hihessem, hogy tetszek neki. Nem tudom mit csináljak. Mondjam el neki, vagy várjak?

2016. febr. 25. 22:15
 1/6 anonim válasza:

Én voltam ilyen helyzetben, én mondjunk fiú vagyok.

Próbálkozatam én is több kevesebb sikerrel, voltak jobb pillantok mikor úgy éreztem alakul valami. Voltak olyan

Pillanatok mikor úgy éreztem nem lessz semmi.

Elkezdett elllaposodni az egész, végül mindent vagy semmit alapon feltettem mindent, nem sikerült. Útólag átgondolva talán lehetett volna valami, pár dolgot elszúrtam én is. Jobb lett volna, ha ő is több konkrét jelzésekkel válaszolt volna a közeledésemre, ami nem mindig volt meg. Fiúként az első lépés, és ha haladsz latod van értelme, vagy amig nem faradsz bele folytatod, egy darabig. Szerintem, ha tényleg akarsz tőle valamit, próbálj picit te is kezdeményezni. Legalábbis az elején, lehet észbe kap picit, és utána beindul a dolog. Lehet, hogy ő nem tud leszűrni pár dolgot ugyanúgy mit te róla. Amúgy meg attól ne félj, hogy a barátság nem marad meg. Nekem meg maradt, nem beszélünk sokat. De ha talalakozunk mindig jókat beszélünk

2016. febr. 25. 22:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Csak már egyre nehezebben viselem, hogy egyszer ilyen-egyszer olyan.
2016. febr. 25. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezért kapok frászt a jelzésektől. Soha, senki nem érti, de ezt erőltetik. Odamész és megmondod neki tisztán az egészet. Abból nem lehet baj.
2016. febr. 26. 07:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Erősen gondolkozok rajta, hogy ezt fogom tenni. Ha úgy nézzük, nagy bajom tényleg nem lehet belőle.
2016. febr. 26. 18:58
 5/6 anonim válasza:
1.ső vagyok. Sokat nem vesztesz. Legalább,ha elmondod nem gyötröd magad tovább.. csak ne ajtóstul a házba szerintem.
2016. febr. 26. 19:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tanácsokat:) nekem ezek is sokat jelentenek.
2016. febr. 26. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!