Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről,mit gondoltok? Van egy fiu barátom akit már pár éve ismerek, de most kezdtünk intenzívebben beszélgetni amint találkoztunk éreztem a kémiát és ő is szintén. Többször is találkoztunk a héten és el csattant egy csók is
mindegy. megbeszéltük a heten h egyik nap elmegyünk programozni
viszont egyről a kettőre “eltűnt” semmit sem írt 2-3 napja szó szerint semmit még annyit se h nem lenne jó az a nap vagy program. így végül nyilvan nem lett semmi ebből a programból.
És azóta se keresett.
Szerintetek? eléggé megkedveltem egyébként és ez most kicsit rosszul esett.
Mit gondoltok ilyenkor “mi van egy fiú” fejébe? Hagyjam az egészet a picsába?
Mondjuk én se írtam rá..
A fiúk viselkedése ilyen helyzetekben sokféle okból változhat meg hirtelen. Íme néhány lehetséges magyarázat és javaslat:
-Lehet, hogy megijedt a gyors fejleményektől és időre van szüksége, hogy átgondolja a dolgokat.
-Talán ő is arra vár, hogy te lépj, mert nem biztos benne, mennyire vagy érdekelt.
-Az is lehet, hogy egyszerűen elvesztette az érdeklődését vagy más felé fordult a figyelme.
Javaslatok:
-Ha fontos neked, próbálj meg te írni neki. Egy egyszerű "Hogy vagy?" vagy "Mi újság?" üzenet segíthet tisztázni a helyzetet.
-Ha válaszol, légy őszinte vele. Mondd el, hogy hiányzott a kommunikáció és szeretnéd tudni, mi történt.
-Ha nem válaszol vagy kitérő választ ad, fontold meg, hogy továbblépj. Ne pazarold az energiádat olyasvalakire, aki nem értékeli a figyelmedet.
Végső soron, ha tényleg érdekel téged, érdemes egy esélyt adni a tisztázásnak. De ha továbbra is kerüli a kommunikációt, akkor valószínűleg jobb, ha nem fektetsz több energiát ebbe a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!