Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 16-os fiúk, nektek mi jön be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-os fiúk, nektek mi jön be 1 lányban?

Figyelt kérdés
dec. 15. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem? Személy szerint nekem a legfontosabb a személyisége, mennyire vevő a poénra, mennyire jó a stílusa, külső nálam másodlagos, de ha az is érdekel, nekem a lány magassága igen fontos hogy ne legyen magasabb nálam, súlyban se nyomjon többet mint én, és hát azért ne legyen lapos, de nálam az utóbbit kompenzálja a belsője.
dec. 15. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szemelyisege, kedvessege, szepsege stb.
dec. 15. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok minden szamit, es mindenkinek mas jon be. Kulso, belso, megjelenes, igényesség, szepseg, es meg csomo minden, de attol meg h valamelyiknek 'nem felelsz meg', attol meg lehet belole parkapcsolat. Minden embernek mas az 'idealja'.
dec. 15. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már nem 16 vagyok, de annyi idősen engem főleg a kinézet érdekelt, ahogy a legtöbb kortársamat is.
dec. 15. 23:27
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Feneke, cicije, arca, haja, lejön-e a bugyija?
dec. 16. 11:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

#4,5

Ez f@szsag amit irtok, kis mellekkel is lehet jo nő, de tul nagy seggel is lehet csunya, egyaltalan nem ezen mulik

Ha szazalekos aranyban kene nezni az egesz not, akkor ezek max3%-ot ernek, es akkor meg sokat mondtam

(Termeszetesen minden embernek mas jon be, de egy normalis ferfi, aki egy normalid parkapcsolatra vagyik es nem sex kapcsolatra, annak nem fog szamitani)

dec. 17. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
6os vagyok, #4 lehet picit felreertettelek, mert a kinezet az tenyleg fontos, meg h szep legyen a csaj
dec. 17. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Az a f@szság amit te írsz. Az volt a kérdés, hogy "nektek"(vagyis nekem) mi tetszik a lányokban. Nem az, hogy neked. Írd meg a válaszodat a kérdésre és nem engem kóstolgass! Ráadásul én nem is írtam semmit arról, hogy mije mekkora. a 4-es se.

dec. 18. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!