Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen hogy meg maradjon a jó viszony?
A két fél érettségétől is függ, nálunk az osztályban volt pár akik szét is mentek , de normálisan kezeltek és csak annyi a különbség hogy nem ülnek egymás mellett/előtt hanem kicsit távolabb de ha csoport munkánál eggyut kell dolgozni képesék rá
Nyilván ennek ellentétére is van bizonyíték de neked kell mérlegelni képes lennél e normális maradni illetve ő az tudna e lenni egy szakítás után
Én 10 hónapja együtt vagyok az egyik osztálytársammal, az osztályban van mégegy pár akik már 3 éve és van egy amelyik évek óta alakul :D
Érdekes a mi helyzetünk egyébként mert annó gimi elején legjobb haveromnak(aki szintén az osztálytársam) tetszett az a lány, tényleg évekig oda volt érte, csak mindig visszautasította
Nyílván negkérdeztem haverom át, hogy őt nem-e zavarná és szerencsére nemet mondott, nem tudom mi lenne velem mert ez életem eddigi legszebb 10 hónapja, és a haverom még mindig a legjobb haverom úgyhogy duplán jól jártam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!