Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek kissé lehetetlen helyzetben?
6 hónapja vagyok az 1. szerelmemmel eléggé távol egymástól. Az és hát az szeretném tudni mit tegyek. Tudom hogy szeret és nem csal meg meg én se őt, de van egy fiú a koliban ahova jár és hát szerelmes lett a barátnőmbe a barátnőm bízik benne de csak barátilag.
Mostanában viszont kissé hanyagolt mert megbántottam furcsa a természetem néha és hát mondta a barátnőinek de a fiúnak nem. A fiú valahogy rájött és felhozta neki az egészet utána a barátnőm nekem sírt hogy összevesztek stb de nem mondott okot. Én este ráírtam a fiúra hogy béküljön ki vele stb (még nem tudtam hogy szereti de már felhoztam a barátnőmnek aztmondta nem) erre most mikor találkoztam barátnőmmel aztmondta igazam volt de nem akarja elzavarni.
Mit tegyek verjem meg a fiút?
Vagy hagyjam ott a legjobban szerett lányt?
Ha valaki tud erre értelmeset válaszolni vagy segíteni azt nagyon köszönöm
U.i. nem akarok vele szakítani csak féltem :(
Elvileg a barátnőm most beszélt vele és belenyugodott hogy nem lesz vele semmi
Csak ha mégis csinál valamit őszintén a fiút szarrá verem majd értesítek mindenkit az eseményekről :D és köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!