Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, erre mi lenne a reakciótok? (Bővebben lent. )
Elindultam egy versenyen,amin egy pólót lehet nyerni (ami neki is tetszik),és ha megnyerem és neki adom akkor mi lenne rá a reakciója/reakciótok?
A lányba szerelmes vagyok és nem vallottam be mert még alig ismerjük egymást.Valóságba nem igazán tudok beszélgetni,csak azzal akit nagyon jól ismerek.Hetente pár mondatot beszélünk,(együtt) járunk sakkra.Még csak 1-szer sakkoztunk.1-szer beszélgettünk facebookon én kezdeményeztem.(Nem nagyon akartam beszélgetni vele facebookon mert szerintem valóságba sokkal jobb,csak ott meg nem nagyon megy.) Ő 18 éves én 16 vagyok.Szóval ebből ki lehetne hozni valamit? Lányok,ti mit reagálnátok,ha kapnátok egy pólót,ami tetszik nektek?
Hat ha egybol nem is szeret beled, de legalabb szimpatikus leszel neki. En orulnek egy ilyen ajandeknak.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!