Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek is ilyen a reakciótok?
Én biztos nem így mondanám meg. (Főleg nem a "tetszessz" szóval, mivel ilyen nem létezik...)
De, ha valaki nem tetszik, akkor nyilván nem fogom "hitegetni".
És nem tudom, hogy jön ide, hogy focizol, meg hasonlók. Mindenkinek más tetszik, ez nem jelent semmit.
Elhiszem, hogy rosszul esik, de lépj túl, nem lehetsz mindenkinek az esete. Ez a lány pedig még helyesen beszélni sem tud, szóval nem vesztettél semmit.
Ez egy hatalmas bunkóság volt a lánytól, de ez csak őt jellemzi.Nekem is volt már, h ilyen randin voltam és nem tetszett a srác sőt még bunkó is volt de még akkor sem mondtam ezt úgy meg neki mert ez csak a másik
megalázása.Hány éves vagy?
Egyrészt esélyed, hogy így "leszállítva" max egy rocksztár jött volna be neki. Eleve azzal, hogy elmondott minden jónak, hamis elvárásokat ébresztett benne. Lehet amúgy eleve bele se ment volna.
A lány bunkó volt, de hidd el, az még rosszabb, aki döntésképtelen és ezért hetekig-hónapokig a bolondját járatja veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!