Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nektek is ilyen a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WTFB kérdése:

Lányok, nektek is ilyen a reakciótok?

Figyelt kérdés
Az egyik nap láttam egy lányt az uccán sétálni.Nagyon megtetszett gondoltam ha legközelebb meglátom leszólítom ezt(ezt így meg is beszéltem a haverommal) de kiderült hogy az egyik lány barátom ismeri a lányt és bemutat neki.Persze ugye ő mindenféle jót modott rólam.Amikor leszervezte a randit ugye a parkban akkor ugye elmentem leültem a lány mellé a padra.Na most idézem a lány szavait :"Szia,te vagy.....?Neharagudj aranyos vagy de rohadtul nem tetszessz!Ha nem gond én megyek is."Na most komolyan nem mondom hogy szép vagyok de nem vagyok "Páva",focizok,nincs kapafogm/szétálló fülem.Teljessen normális ember vagyok.Na de a kérdés.Ha ti megláttok egy nektek nem szimpi fiút azt így kell lepattintani?

2015. aug. 10. 04:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem így mondanám meg. (Főleg nem a "tetszessz" szóval, mivel ilyen nem létezik...)

De, ha valaki nem tetszik, akkor nyilván nem fogom "hitegetni".

És nem tudom, hogy jön ide, hogy focizol, meg hasonlók. Mindenkinek más tetszik, ez nem jelent semmit.

Elhiszem, hogy rosszul esik, de lépj túl, nem lehetsz mindenkinek az esete. Ez a lány pedig még helyesen beszélni sem tud, szóval nem vesztettél semmit.

2015. aug. 10. 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Ezt még olvasni is fájdalmas volt... Haver, művelődj, olvass könyveket, járj irodalmi estekre, vagy legalább a fogalmazást gyakorold, mielőtt 3 sornál többet írsz valahova
2015. aug. 10. 09:08
 3/5 M.mónika válasza:

Ez egy hatalmas bunkóság volt a lánytól, de ez csak őt jellemzi.Nekem is volt már, h ilyen randin voltam és nem tetszett a srác sőt még bunkó is volt de még akkor sem mondtam ezt úgy meg neki mert ez csak a másik

megalázása.Hány éves vagy?

2015. aug. 10. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Ott rontottad el, hogy a lánybarátod szervezte le az egészet, így ez várható volt.
2015. aug. 10. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyrészt esélyed, hogy így "leszállítva" max egy rocksztár jött volna be neki. Eleve azzal, hogy elmondott minden jónak, hamis elvárásokat ébresztett benne. Lehet amúgy eleve bele se ment volna.

A lány bunkó volt, de hidd el, az még rosszabb, aki döntésképtelen és ezért hetekig-hónapokig a bolondját járatja veled.

2015. aug. 11. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!