Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, erre mi lenne a reakciótok? (Bővebben lent. )
Elindultam egy versenyen,amin egy pólót lehet nyerni (ami neki is tetszik),és ha megnyerem és neki adom akkor mi lenne rá a reakciója/reakciótok?
A lányba szerelmes vagyok és nem vallottam be mert még alig ismerjük egymást.Valóságba nem igazán tudok beszélgetni,csak azzal akit nagyon jól ismerek.Hetente pár mondatot beszélünk,(együtt) járunk sakkra.Még csak 1-szer sakkoztunk.1-szer beszélgettünk facebookon én kezdeményeztem.(Nem nagyon akartam beszélgetni vele facebookon mert szerintem valóságba sokkal jobb,csak ott meg nem nagyon megy.) Ő 18 éves én 16 vagyok.Szóval ebből ki lehetne hozni valamit? Lányok,ti mit reagálnátok,ha kapnátok egy pólót,ami tetszik nektek?
Ettől valamennyire belém szeretne?(Nem szerelemig,hanem minimum addig ,hogy
-szimpatikus leszek neki?
-megkedvel?
#3 vagyok
Arra írtam hogy valószínüleg megkedvel és szimpatikus leszel neki és az se kizárt hogy sokat gondol majd arra vajon miért adhattad neki.:D
Biztos aranyosnak találná :)Rendes gesztus egy fiútól, pláne hogy mostanában ez már egyáltalán nem divat, tele van a világ idiótákkal.
Igen, valószínűleg megkedvelne, és kicsit gondolkozna is hogy miért is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!