Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, erre mi lenne a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, erre mi lenne a reakciótok? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Elindultam egy versenyen,amin egy pólót lehet nyerni (ami neki is tetszik),és ha megnyerem és neki adom akkor mi lenne rá a reakciója/reakciótok?

A lányba szerelmes vagyok és nem vallottam be mert még alig ismerjük egymást.Valóságba nem igazán tudok beszélgetni,csak azzal akit nagyon jól ismerek.Hetente pár mondatot beszélünk,(együtt) járunk sakkra.Még csak 1-szer sakkoztunk.1-szer beszélgettünk facebookon én kezdeményeztem.(Nem nagyon akartam beszélgetni vele facebookon mert szerintem valóságba sokkal jobb,csak ott meg nem nagyon megy.) Ő 18 éves én 16 vagyok.Szóval ebből ki lehetne hozni valamit? Lányok,ti mit reagálnátok,ha kapnátok egy pólót,ami tetszik nektek?

2016. febr. 20. 16:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Meglepődnék de örülnék neki.(:
2016. febr. 20. 16:58
 2/14 A kérdező kommentje:

Ettől valamennyire belém szeretne?(Nem szerelemig,hanem minimum addig ,hogy

-szimpatikus leszek neki?

-megkedvel?

2016. febr. 20. 17:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Ja valószínüleg igen.:)
2016. febr. 20. 17:03
 4/14 anonim ***** válasza:
Lehet nem pont beléd szeretne de kedvesnek és aranyos gesztusnak tartaná.(:
2016. febr. 20. 17:09
 5/14 A kérdező kommentje:
3-as melyikre írtad az igent? :D
2016. febr. 20. 17:27
 6/14 A kérdező kommentje:
Meg még van egy barátom aki útján megismertem a lányt és nem szeretem ha ott van amikor beszélni szeretnék a lánnyal.Mert ők ugyebár talán a legjobb barátok és lehet,hogy féltékennyé teszem a barátomat,ő nem tudja,hogy szeretem a lányt.Tudom azt javasoljátok,hogy beszéljek vele,de ez nekem kínos és nehezemre esik vele erről beszélgetni.De azt mondta,hogy neki nem tetszik senki és egyelőre nem akar barátnőt és amikor engem megkérdezett én is ezt mondtam, hogy nem tetszik senki.
2016. febr. 20. 17:33
 7/14 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Arra írtam hogy valószínüleg megkedvel és szimpatikus leszel neki és az se kizárt hogy sokat gondol majd arra vajon miért adhattad neki.:D

2016. febr. 20. 17:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Biztos aranyosnak találná :)Rendes gesztus egy fiútól, pláne hogy mostanában ez már egyáltalán nem divat, tele van a világ idiótákkal.

Igen, valószínűleg megkedvelne, és kicsit gondolkozna is hogy miért is... :)

2016. febr. 20. 23:48
 9/14 matenna válasza:
80%
hát szerintem is ari gesztus de először ismerkedj össze vele rendesen és legyél csak bátok ez csak egy lány nem pedig a lokneszi szörny :D
2016. febr. 21. 14:30
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem is az,hogy félek,hanem ,hogy csak olyanokkal tudok jól beszélgetni,akiket jól ismerek így az elején nekem nem megy.De megpróbálom megtervezni a beszélgetést.
2016. febr. 21. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!