Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nekem ez kezd sok lenni. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem ez kezd sok lenni. Mit csináljak?!

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok belé egy éve. Nagyon szeretem. Ő pedig állandóan piszkál,de ha a szemembe néz,akkor elpirul,mosolyog,meg van ám még sok történet arról,hogy mik történtek köztünk. De nem lép,és én sem. Én nem szeretnék lépni,mert anno megpróbáltam nem is egyszer,de nem érdekelte,így hivatalosan 'kiszerettem' belőle,valójában pedig állandóan izzik körülöttünk a levegő .

Ezen kívűl van egy fiú,aki régen rengeteget piszkált,de mostanában feltűnően kedves,és azt hiszem,egy kicsikét megtetszett,de nem olyan súlyosan,mint az előző emberke.:)

A harmadik illető pedig egy tanárnő,aki mindig nagyon kedves velem,fiatal,és gyönyörű,a szemei pedig nagyon kifejezőek,de itt nem szerelemről van szó (szerencsére,ugyanis minden szempontból rossz lenne a dolog).Ő azért jött ide,mert tényleg szó szerint a tanár-diák kapcsolatok normális keretein belül imádom.*-*

Viszont a szüleim válnak,ami a veszekedések és a költözés miatt nagy probléma,nagyon megvisel.Anya nagyon szigorú természetű,és nincs megelégedve az iskolámmal,ezért iskolát akar velem váltatni.Szóval így ilyenkor roppantam össze.

De van rosszabb. A fiúnál,akit szeretek,az egész évfolyam pedálozik,mindenki nyomul,de ő tesin,ha focizunk,mindig jon elvenni a labdát,egymásnak ütődünk,kiütőn kiüt,elpirul,mosolyog,köcsögösködik,beszól,kedveskedik,megvéd,megjegyzi,amit mondok neki,egy hónap múlva visszamondja,szurkol,ilyesmik.

Mással nem csinál ilyet,viszont MÁS LÁNYT hívott el az év végi bankettre,ami 8.év végén lesz,és még csak hetedik második félévének kezdete van.

Segítsetek kérlek! 14\l

2016. febr. 9. 21:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak játszadozik veled.
2016. febr. 10. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!