Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, titeket megrémít az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket megrémít az "örökké"?

Figyelt kérdés
Több, mint egy éve vagyunk együtt a párommal. Borzasztóan szeretem és el sem tudnám képzelni nélküle az életem. Mindig is arról álmodtam, hogy egyetlen férfi legyen az életemben és én is az egyetlen lehessek valakinek. Lehet régimódi, de ez volt az álmom. És úgy tűnik, megtaláltam ezt a személyt. Nem merem megkérdezni tőle, hogy ő is ilyen komolyan gondolja -e. Egyrészt félek a választól, hogy mi van, ha nem..másrészt nem szeretném elijeszteni. Szeretnék tisztán látni és tényleg megélni a szerelmet, ami bennem van. Sajnos nem tudok a jelenben élni. Tudom, hogy örülnöm kellene, hogy boldogok vagyunk együtt és nem agyalni, hogy mi lesz évek múlva..de ezt nem tudom, hogy kell. Az agyalás és a kattogás embere vagyok. Mindent elrontanék egy ilyen beszélgetéssel? A fiúkkal nem szabad, nem kell ilyenekről beszélni?

#elijesztés #megrémítés
2016. febr. 9. 08:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a barátodat hogy még mindig ugy szeret ahogy előszőr
2016. febr. 9. 11:59
 12/13 anonim válasza:
Szerintem az ilyesmit meg lehet beszélni egy év után, attól függ, hogy egyébként mennyire vagytok szoros kapcsolatban. Aztán úgysem az lesz, amit megbeszéltek:) Jobban mondva, tök mindegy mit beszéltek meg, nem biztos, hogy úgy is lesz. Egyébként- Kérdező: nagyon szimpatikus a hozzáállásod, és a kérdésednek van értelme (csak erre nincs válasz szerintem:))
2016. febr. 9. 14:51
 13/13 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Mondd el neki az érzéseidet,félelmeidet. Legalább megtudod, hogy ő hogyan érez.Félelmetesen hangzik, de meglásd sokkal könnyebb lesz utána!
2016. febr. 9. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!