Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a ribik örökké ribik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a ribik örökké ribik maradnak, akkor a "vadászok" sem változnak meg soha?

Figyelt kérdés
2016. febr. 8. 04:20
 1/6 meow26 ***** válasza:
Mindkettő megváltozhat... Ha benő a fejük lágya, megismerik magukat, hogy mire vágynak, és megtalálják, akkor lenyugszanak. Persze nem mindenki, ez attól függ, hogy az egyén mennyi fejlődésen megy keresztül.
2016. febr. 8. 04:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Van akik megváltoznak . De én azt mondom HA NINCS RIBI nem lenne Vadász sem. Minden igy van rendjén ahogy van!
2016. febr. 8. 04:56
 3/6 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Én meg azt mondom nincs se ribi se vadász. Csak mindenkinek másra van igénye.
2016. febr. 8. 05:47
 4/6 anonim ***** válasza:
A ribikre nem nagyon kell vadászni! :D
2016. febr. 8. 06:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Apukám mesélte hogy vágta gerincre huszonévesen a csajokat, aztán 29 évesen mégis meg tudott állapodni az akkor 21 éves anyukám mellett.
2016. febr. 8. 07:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem az első kapcsolatom 10 évig tartott. Utána úgy éreztem, nem éltem, hiányzik, bepótoltam mindent, számokat nem írok, de... benne voltam sokmindenben (volt, hogy 1 nap alatt 3 szex, 3 különböző pasival.)

Ezek olyan 2,5-3 éve voltak, teljesen lenyugodtam, nem hiányoznak ezek.

Jelenlegi párom szintén nem nagyon vette komolyan a dolgokat, egyik nő után jött a másik.

Most együtt élünk, és a közös gyerekünket vàrom.

Úgy gondolom, valahol kellettek azok a régi dolgok is, bár nem pont jó élmények, de így sokkal jobban tudom értékelni, ami most van.

2016. febr. 8. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!