Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeres MILF-vadászok adnátok nekem tanácsokat?
Figyelt kérdés
Adottságaim megvannak, korombelit vagy fiatal csajt gond nélkül felszedek, de a milfek valahogy elmaradnak, pedog rájuk fókuszálok igazán. Eddig csak kettőt tudtam megfektetni.
25F
2015. aug. 13. 14:09
1/13 anonim válasza:
Egy mende-monda szerint MILF-eknél plusz pont, ha bevan gombolva az inged ;)
2/13 anonim válasza:
hány évesek voltak azok a milfek ? és hoyg történt a felszedésük ?
3/13 A kérdező kommentje:
40 és 45 az egyik egy buliban a másik meg neten.
2015. aug. 13. 14:17
4/13 anonim válasza:
amugy meg, ha 180 + magas vagy, és a péniszed nem kisebb mint 16 cm, és az arcod se csúnya, akkor sima ügyed van.
Méreteid ?
5/13 A kérdező kommentje:
a méreteim a megadott értékek fölött vannak
2015. aug. 13. 14:18
6/13 anonim válasza:
Akkor ez itt most tkp 1 hirdetés volt.
Köszönjük.
7/13 anonim válasza:
Igen, teljesen igaza van a 4-es válaszolónak. Ha ezek a méretek legalább megvannak, akkor a pasi már vmilyen szinten átlépte azt a határt aminek meg kell felelni.
Ezek után már én is kíváncsi vagyok a méreteidre.
38/N
8/13 anonim válasza:
Nem szeretnék privátot senkitől, csak írtam véleményt és kérdeztem egy egyszerű kérdést...ennyi.
9/13 anonim válasza:
Hmm, nekem is megvannak a "paraméterek"... 187 magas, 19/4cm odalent... lehet próbálkoznom kéne! :3
Engem is az idősebb nők vonzanak!
24/F
10/13 anonim válasza:
Jaj hagyjuk már, hol számítana a péniszméret? Legalábbis én nem úgy szedem fel őket, hogy a fülükbesúgom mekkora.. Amikor meg az ágybakerülünk már nem fog otthagyni. A jó megjelenés számít, meg hogy helyes, sportos legyél. És akkor még az én 180 cm magaságommal meg a 14 centis farkammal is sikerül simán. De olyan is volt, aki már a neten látta korábban mekkora mégis benne volt a dologban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!